به گزارش نما به نقل از فارس، کتایون نجفی در جمع خبرنگاران درباره برنامه وزارت بهداشت برای حمایت از بیماران خاص در کشور اظهار داشت: بیمارانی که از قبل زیر پوشش بودند به صورت منسجمتری زیر پوشش قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: در این طرح متخصصان هر رشته نسبت به بیماری اعلام شده نظر میدهند و بیمهها نیز به کمک متخصصان میآیند.
رئیس اداره پیوند بیماریهای خاص وزارت بهداشت به برنامهریزی دولت برای حمایت از بیماران خاص از طریق نهادهای بهزیستی و کمیته امداد نیز اشاره کرد و گفت: سعی ما بر این است که پوشش بیماریهای قبلی بیشتر شود و بیماران در رنج کمتری باشند.
این مسئول درباره وضعیت اعتباری برای بیماران خاص بیان داشت: میزان اعتبار اختصاص داده شده به ما هنوز اعلام نشد و بودجه که در اختیار وزارت بهداشت است به قسمتهای مختلف تزریق میشود.
نجفی افزود: بخش بیماران خاص تلاش دارد که به بیمارانی که توانایی پرداخت فرانشیز پایین را ندارند نیز به نوعی کمک کند.
وی تعداد بیماران خاص کشور را حدود ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: وزارت بهداشت تلاش دارد که در طرح جدید درمانی هزینه بیماران خاص را نیز کاهش دهد.
رئیس اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت بیان داشت: در برخی از حوزهها شاهد افزایش بیماران خاص هستیم و با طرح پیشگیری تلاش داریم که بیماران خاص را کاهش دهیم و در بیماران تالاسمی موفق به کاهش شدیم.
این مسئول گفت: بیماران خاص در همه جای کشور پراکنده هستند ولی درمان برخی از بیماران خاص تنها در یک یا دو نقطه از کشور انجام میشود.
وی گفت: داروهای سرطانی در کشور بیمه شدند و یک تعدادی که بیمه نیستند تحت پوشش برنامه جدید وزارت بهداشت برای حمایت از بیماران خاص است.
وی درباره داروهای وارداتی گفت: داروهای وارداتی اگر زیر پوشش بیمه نباشند، اگر در دستورالعمل حمایتی قرار گرفته باشند برای بیماران خاص بسیار کمهزینه ارائه میشود.