به گزارش نما، انوشیروان محسنی بندپی در گفتوگو با تسنیم، اظهار داشت: بر اساس جلسات مشترکی که با وزارت کشور و وزارت امورخارجه داشتیم، در خصوص بیمه کردن اتباع خارجی که به صورت قانونی و با مجوز مقیم کشور هستند، بحثهایی مطرح شده اما هنوز به جمعبندی نهایی نرسیده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اتباع خارجی مقیم کشورمان بیشتر از کشور افغانستان بوده و خطر شیوع بیماریهای واگیردار از طریق رفتوآمد آنها به کشور وجود دارد، الزام در بیمه شدن این افراد ضروری به نظر میرسد.
مدیرعامل بیمه سلامت همچنین گفت: به دلیل اینکه سرانه حق بیمه این افراد توسط مراجع خارجی پرداخت میشود به دنبال آن هستیم تا سرانه حق بیمه مصوب قانون کشورمان که معادل ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است پرداخت شود.
وی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص ارائه طرح تجمیع بیمهها به دولت، تصریح کرد: این طرح آماده و به وزیر رفاه تحویل داده شده تا در هیئت دولت مورد بررسی قرار گیرد؛ ما به دنبال آن هستیم تا تمام ۷۷ میلیون جمعیت کشور از یک بسته بیمه پایه که با تعریف و سیاستگذاری مشخص و به صورت عادلانه به همه خدمت ارائه میدهد، وجود داشته باشد و هر یک از نهادها و ارگانها در صورت تمایل مازاد خدمت را در قالب بیمه تکمیلی به افراد تحت پوشش خود ارائه دهند.
محسنی بندپی در پاسخ به سؤال دیگری درباره ابراز نارضایتی کارگران از ادغام بیمه تامین اجتماعی در بیمه سلامت نیز، بیان کرد: اگر با شرایط فعلی باشد اعتراض کارگران بجا و درست است، اینکه ۹ درصد از حقوق یک کارگر برای حق بیمه کسر شود و افراد دیگر به صورت رایگان بیمه شده یا فقط دو درصد حق بیمه پرداخت کنند نشان میدهد منابع ورودی به سازمان بیمهای یکسان نیست و این کار عملی نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که بخشی که سازمان تامین اجتماعی به عنوان حق کارفرمایی برای بیمهشدگان خود میپردازد به عنوان منابع عمومی حساب شود و هفت درصد مابقی به خدمات بیمه تکمیلی کارگران افزوده شود تا بتوان هر چه بیشتر عدالت را رعایت کرد.