حسين شريعتمداري:

ما نباید وضعیت امروز انقلاب را با ایده‌آل‌هایمان مقایسه كنیم

عکس خبري -ما نبايد وضعيت امروز انقلاب را با ايده‌آل‌هايمان مقايسه کنيم

ما نباید وضعیت امروز انقلاب را با ایده‌آل‌هایمان مقایسه كنیم بلكه باید آن را با آنچه قبل از آن بوده‌ایم مقایسه كنیم. زمانی بود كه حتی ما سیم خاردار را از خارج وارد می‌كردیم

به گزارش نمانیوز به نفل از ایسنا، حسین شریعتمداری طی سخنانی در این مراسم به ترسیم فضای کشور در آستانه انتخابات پرداخت و تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب دوره‌ای ظلمانی بر کشور حاکم بود؛ دوره‌ای که در آن دهان‌ها بسته و دست‌ها شکسته بود و جسم‌ها و روح‌ها خسته بود. در آن دوره طبق کمترین آمارها 40 هزار مستشار آمریکایی در کشور حضور داشتند و انگلیس و آمریکا بر سر اینکه چه کسی در ایران نخست‌وزیر شود با هم دعوا می‌کردند. در کشور آثاری از آبادانی نبود در حالی که 6 میلیون بشکه نفت می‌فروختیم.

وی ادامه داد: داستان از آنجا شروع شد که حضرت امام (ره) اسلام ناب را به عنوان نسخه حکومتی ارائه کرد. اسلامی که امام (ره) توانسته بود غبار قرن‌ها بدعت، تحریف و بداندیشی را از آن بزداید و آن را احیا کند.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: اسلام ناب محمدی (ص) یک باور است و نمی‌توان به دور آن حصار کشید یا به آن ویزای عبور نداد و امروز پس از سه دهه شاهد حضور آن در کشورهای دیگر هستیم و بیداری اسلامی در منطقه نشات گرفته از اسلام ناب است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: اسلام ناب محمدی (ص) ظلم‌ستیز است؛ در حالی که اسلام آمریکایی ظلم‌پذیر است. شاید بتوان گفت نسبت اسلام ناب با اسلام آمریکایی مانند آب و سراب است. بعد از انقلاب وقتی اسلام ناب محمدی (ص) که همانا اسلام ظلم‌ستیز است به کرسی نشست، نظام سلطه در مقابل آن قد علم کرد و توطئه‌ها آغاز شد. کودتاها، ‌جنگ‌ها و تشکیل شدن گروه‌های استقلال‌طلب در کشور از آن جمله بودند اما همچنان که نظام سلطه در مقابل اسلام ناب قد علم کرد، محرومان و مستضعفان نیز به دفاع از آن پرداختند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مردم‌سالاری دینی خاطرنشان کرد: نظام ما تنها نظامی است که در ابتدای تشکیل به رای گذاشته شد و حتی قانون اساسی آن هم با رای مردم به تصویب رسید.

شریعتمداری در ادامه سخنان خود با تاکید بر لزوم حفظ نسخه حکومتی اسلام ناب تصریح کرد: انقلاب ما بر باورهای مردمی تکیه دارد و این از رموز پایداری آن است. به همین دلیل است که می‌بینیم مردم در 22 بهمن در راهپیمایی به صورت گسترده شرکت می‌کنند و ان‌شاالله در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی نیز شاهد حضور گسترده مردم خواهیم بود.

وی اسلام ناب را مکتب ریشه‌داری دانست که برای مردم ما شناخته شده بود و تصریح کرد: مکتبی که بر اساس آن انقلاب ما پایه‌ریزی شد برای مردم ما مکتبی شناخته‌شده بود، در حالی که نظام‌هایی مانند کمونیسم توسط عده‌ای شناخته شده است و مردم نسبت به آن شناختی ندارند. به همین دلیل است که در انقلاب ایران هیچ‌گاه شاهد این مساله نخواهیم بود که انقلاب فرزندان خود را می‌خورد. انقلاب ما فرزندان خود را نمی‌خورد بلکه فرزندان ناخلف خود را طرد می‌کند.

شریعتمداری برگزاری جلسات آشنایی با عملیات روانی را برای همه ستادهای نماز جمعه و اعضای آن خواستار شد و اظهار کرد: دشمن از شگردهای عملیات روانی استفاده می‌کند. آنها گاهی تصویری از واقعیت را جلوه می‌دهند که واقعی نیست. دشمن نمی‌خواهد بگذارد مسلمانان بفهمند که انقلاب اسلامی چه دستاوردهایی برایشان داشته است.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: ما نباید وضعیت امروز انقلاب را با ایده‌آل‌هایمان مقایسه کنیم بلکه باید آن را با آنچه قبل از آن بوده‌ایم مقایسه کنیم. زمانی بود که حتی ما سیم خاردار را از خارج وارد می‌کردیم اما امروز دیگر وضعیت چنین نیست.

وی افزود: امروز دشمن عقبه استراتژیک خود را از دست داده است و حکام دیکتاتور وابسته در منطقه یکی یکی سرنگون می‌شوند و شرایط به نفع ما در حال تغییر است و ایران قدرتمندترین کشور منطقه است و دشمن در شرایط بدی قرار دارد.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به انتخابات آتی مجلس نیز یادآور شد: برای دشمن مهم‌تر از هر چیزی آن است که حضور مردم کاهش یابد و حضرت آقا هوشمندانه این مساله را متوجه شدند؛ البته ترکیب مجلس آینده نیز برای آنها مهم است اما مهم‌تر از هر چیزی کاستن از مشارکت مردم است که ما نباید اجازه دهیم چنین مساله‌ای اتفاق بیفتد. ان‌شاالله انتخاباتی پرشور و با حضور گسترده مردم را شاهد خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، سید رضا تقوی ـ رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ـ نیز در ابتدای این مراسم بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های نماز جمعه تاکید کرد و گفت: ما هر جمعه مجموعه‌ای با عنوان نماز جمعه تشکیل می‌دهیم که مومنان در آن جمع می‌شوند و این تشکیلات به ولی امر متصل است.

وی تاکید کرد: باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم. مقام معظم رهبری فردی هستند که همواره سعی می‌کنند نیروها را رشد دهند و در عین حال از حداکثر ظرفیت آنان استفاده کنند.

تقوی از مسئولان ستادهای نماز جمعه خواست در فعالیت‌های خود ابتکار عمل داشته باشند و یادآور شد: هر ستادی می‌تواند به مناسبت‌های مختلف از اقشار در برگزاری نماز جمعه بهره ببرد. ما باید کاری کنیم که جوانان بیشتر به نماز جمعه‌ها بیایند و این خواسته مقام معظم رهبری است.

وی همچنین تاکید کرد: از افراد خوشنام و متدین و متعهد در ستادها استفاده کنید. افرادی که حسن خلق داشته باشند و مردم به آنان اعتماد کنند.

در پایان این مراسم به تعدادی از برگزیدگان ستادهای نماز جمعه لوح تقدیر اهدا شد.

۱۳۹۰/۱۱/۲۸

اخبار مرتبط