شگردهای فرقه انحرافی"ریكى" برای جذب دختران و زنان مطلقه

سركرده فرقه با سوءاستفاده از مشكلات روحى و خانوادگى افراد و وعده‏ هاى واهى، به مرور باعث متلاشی ى‏شدن بنیان برخى از این خانواده‏ ها ى‏شده كه در این راستا شاكیانى نیز وجود دارند.

به گزارش نما، با پیگیری های انجام شده توسط دستگاه های نظارتی و قضایی،عوامل فرقه نوظهور «ريكى» شناسایی و سركرده آن به نام (ب-پ) دستگير شد.
از جمله اهداف اين فرقه وارداتی، انحراف افكار و ترويج عقايد ضددينى و سكولار، اشاعه فحشا با عناوين همسويى، مديتيشن (تمركز)، ريلكسيشن (آرام‏سازى)، سكسولوژى (سكس درمانى) و... بوده كه رئیس فرقه نزد افرادی چون پاتريك زيگلر، كترين رايسون، اولى گابريل سن و رودكوكس در مالزى و تركيه این تعالیم را فرا گرفته و در تهران، مازندران و گلستان با همكارى تعدادى مدرس تبليغ مى‏ كرده است.
نام‏برده در تبليغ با به كارگيرى تكنيك‏ هاى موجود در روانشناسى و تلقين كه بر اثر قدرت بيان بالا در روح، ذهن و روان افراد مى‏ گذاشت، فرد را تحت عنوان تخليه و آرامش وادار به ابراز گناهان خود در ميان جمع مى ‏كرد.
ب-پ از سال 86 فعاليت فرقه‏ اى را در سارى آغاز و تاكنون بيش از دو هزار نفر در سطح كشور و بيش از 150 نفر در سطح استان جذب وی شدند كه اكثر آنان مونث و غالباً مطلقه هستند.
سركرده فرقه با سوءاستفاده از مشكلات روحى و خانوادگى افراد و وعده‏ هاى واهى، به مرور باعث متلاشى ‏شدن بنيان برخى از اين خانواده‏ ها شده كه در اين راستا شاكيانى نيز وجود دارند.

شگرد فرقه «ريكى» براى جذب افراد
فرقه «ريكى» براى جلب اعتماد و جذب بيشتر بانوان متقاضى شركت در كلاس‏هاى خود، آنان را به ثبت‏ نام همسران شان ترغيب مى‏ كرد تا علاوه بر درآمد بيشتر، با ايجاد اعتماد، پوششى بر روابط آزاد انان در كلاس‏ها باشد.
هم‏چنين بعضى از مسترها «مربيان» با آموزش همسران يا محارم خود از حضور ايشان در جلسات بهره برده و در صورت درخواست متقاضى، لمس توسط همكار مستر صورت مى‏ گرفت.
اكثر شركت‏ كنندگان در جلسات فرقه داراى اعتقادات دينى ضعيفى بوده و اين‏گونه اقدامات فرقه به منظور شرعى جلوه دادن كلاس‏ ها بوده است.
برخلاف القاى مسترها بر عدم تماس بدنى، اكثر حركات فرقه نياز به تماس بدنى مستر با شركت‏ كنندگان داشته است..
مختلط بودن جلسات آموزشى و جاذبه‏ هاى جنسى يكى از دلايل اقبال افراد فریب خورده به اين فرقه بوده است.
فرقه «ريكى» با جذب افراد معتبر از جامعه پزشكى و مشاورين روانشناس سعى در اعتباربخشى به فعاليت‏هاى فرقه‏ اى خود داشت و از طريق تبليغ چهره به چهره افراد نيز اقدام به جذب افراد انجمن‏ هاى ترك اعتياد نموده است.

۱۳۹۱/۲/۲۴

اخبار مرتبط