به گزارش نما، حجتالاسلام سید محمدعلی شهیدیمحلاتی در جمع مدیران بنیاد شهید گیلان با اشاره به نخستین سفر خود به این استان اظهار کرد: طبق سفارش مقام معظم رهبری مسئولان باید از پشت میزهای کار خود بیرون آمده و با خانوادههای معظم شهدا دیدار کنند.
وی با بیان اینکه این سفارش مقام معظم رهبری به همه مسئولان است، افزود: خدمت به جامعه ایثارگری هرگز قابل جبران نیست زیرا نمیشود سلامتی آنها را با دادن خانه و پول و طلا و سفر دوباره برگرداند.
بزرگترین رنج جامعه ایثارگری تبعیض قایل شدن بین آنها است/حذف اعطای نشان ایثار و شجاعت
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیشترین خواسته خانوادههای شهدا را تبعیض قایل نشدن مسئولان بین آنها دانست.
وی با بیان اینکه بزرگترین رنج جامعه ایثارگری تبعیض قایل شدن بین آنهاست افزود: اگر امتیازی هست باید به همه تعلق گیرد نه تنها عدهای خاص.
شهیدیمحلاتی به حذف اعطای نشان ایثار و شجاعت به برخی از خانوادههای ایثارگران با دستور رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: این امر در راستای برداشتن تبعیضها بوده است.
وی با تاکید بر اینکه سفارش رهبری سرکشی از همه خانوادههای شهدا و ایثارگران به ویژه در دورترین نقاط است، ادامه داد: جامعه ایثارگری کشور با داشتن بیش از 3 میلیون نفر بزرگترین جمعیت کشور است که اداره آن به مدیریت نیاز دارد.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: جامعه ایثارگری بزرگترین خانواده پس از جمعیت یکمیلیون نفری آموزش و پرورش در کشور است.
50 درصد مشکلات بنیاد شهید با داشتن اخلاق خوب با ایثارگران برطرف میشود
وی با بیان اینکه 50 درصد مشکلات بنیاد شهید با داشتن اخلاق خوب با ایثارگران برطرف میشود خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله ایثارگران درد و رنجی است که از مجروحیت خود میکشند.
شهیدیمحلاتی اضافه کرد: مسئولان ادارهها باید این افراد را دریابند و به آنها احترام بگذارند و شنونده دردها و رنجهای آنها باشند.
وی وجود احساس آرامش، عزت، افتخار و قدرت جامعه را مدیون ایثارگران دانست و گفت: اگر روزی برای کشور و انقلاب خطری پیش بیاید باز هم همین افراد در صحنه هستند.
برنامهریزی برای سفر ایثارگران به کربلای معلی
معاون رئیس جمهور به اقدامهای فرهنگیسیاحتی ویژه ایثارگران و خانوادههای آنها اشاره کرد و گفت: اجرای برنامههای فرهنگی به ویژه سفرهای زیارتی برای خانوادههای ایثارگران یکی از بهترین برنامهها است.
وی با بیان اینکه اکنون در حال برنامهریزی برای سفر ایثارگران به کربلای معلی هستیم، افزود: جانبازان عاشق اهل بیت به ویژه سیدالشهدا و امام رضا (ع) هستند و در راه تحقق آرمانهای این بزرگواران جان خود را با خداوند معامله کردند.
شهیدیمحلاتی با اشاره به 70 درصد پیشرفت فیزیکی هتل امام رضا (ع) در مشهد مقدس اظهار کرد: در شهر قم نیز در حال تدارک یک فضا برای احداث اقامتگاه ویژه ایثارگران هستیم.
وی به نبود امکانات رفاهی در برخی از استانها مانند سیستان و بلوچستان اشاره کرد و یادآور شد: در این استان حتی یک آلاچیق کنار دریا برای سیاحت ایثارگران نیز وجود ندارد.
پرداخت 1700میلیارد تومان بدهی به جامعه ایثارگران کشور
معاون رئیس جمهور با اشاره به مشکل و دغدغه اشتغال فرزندان ایثارگران خاطرنشان کرد: مسئله اشتغال یک مشکل فراگیر در کشور است و تمام اقشار از این مشکل رنج میبرند.
وی وضعیت اشتغال را نیازمند آسیبشناسی خواند و گفت: مشکلات کشور و وضعیت اقتصادی موجب شده تا در خدمترسانی با مشکل مواجه شویم اما هنر ما این است که با کمبودها خدمترسانی کنیم.
شهیدیمحلاتی، ابداع و اختراع فرهنگ کار و اجرای برنامههای فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و متذکر شد: آسیبشناسی و برنامهریزی برای کارهای فرهنگی در کشور لازم است.
به گفته وی، 66 هزار نفر از جامعه ایثارگر کشور با مشکل اشتغال مواجه هستند.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت یکهزار و 700میلیارد تومان بدهی به جامعه ایثارگران کشور تا پایان تابستان امسال را از برنامههای این سازمان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه بیشترین طلبکاران ما اقشار آزادگان هستند، یادآور شد: 226 هزار نفر ایثارگر از ما طلبکار هستند که تاکنون تنها به 72 هزار نفر از آنها مطالبات پرداخت شده است.
اختصاص بیش از یک میلیارد تومان برای ساماندهی گلزار شهدای گیلان
شهیدیمحلاتی از اختصاص یک میلیارد و 345 میلیون تومان برای ساماندهی گلزارهای شهدا در گیلان خبر داد و گفت: گیلان در بخش ساماندهی گلزار شهدا جزو استانهای پیشرو بوده و در حوزه احداث مجتمع توانبخشی ایثارگران عقب است.
معاون رئیس جمهور بر اتمام پروژه مجتمع توانبخشی جانبازان تاکید کرد و متذکر شد: تاکنون 3 میلیارد و 200 میلیون تومان سازمان بنیاد شهید کشور و بالغ بر یک میلیارد تومان استانداری گیلان برای این پروژه هزینه کرده است.