«درخواست غرامت دولت انگلیس از ایران در حالی است که این رژیم باید به خاطر جنایات 200 سال خود علیه ملت ایران صدها بار عذرخواهی کند و میلیاردها دلار غرامت بدهد».اخیرا مجید تخت روانچی در مصاحبه با گاردین گفته بود ایران آماده است برای بازگرداندن روابط دیپلماتیک، درباره پرداخت غرامت به انگلیس (به خاطر حمله به سفارت آن در تهران در سال 2011) مذاکره کند اما به طور رسمی عذرخواهی نخواهد کرد.در واکنش به این اظهارات، شبکه خبر دانشجو نوشت: سیاهه دخالتها، جنایتها و خیانتهای انگلیس علیه ایرانیها را اگر فقط نام ببریم، صدها جلد کتاب میتوان از آن چاپ کرد؛ به خاطر هیچ کدام از این موارد این لیست حتی یک بار هم کسی نشنیده مقامات انگلیسی از ایرانیها عذرخواهی کنند یا غرامت بپردازند... اما شاید این یکی از جالبترین اتفاقات تاریخ است که انگلستان از ایران طلبکار بوده و غرامت میطلبد. همان کشوری که اگر به منابع تاریخی رجوع کنیم، باید به خاطر اتفاقات دو قرن اخیر، بارها و بارها از ایران عذر میخواست. رویدادهای تلخی که با وجود اسناد معتبر، اعلام مقامات رسمی بینالمللی یا حتی اعتراف مسئولان دولتی انگلیس، هیچ گاه از ملت ایران عذرخواهی نکردند و حتی یک سنت غرامت هم نپرداختند.
انگلستان باید به خاطر دستاندازی در خاک ایران و جدا کردن بخشهای شرقی آن در معاهده ننگین پاریس، از ملت عذرخواهی کند. در این قرارداد استعماری که پس از دو جنگ با حکومت وقت و تصرف بنادر جنوبی ایران شکل گرفت، ناصرالدین شاه را مجبور کردند از قسمت شرقی ایران چشمپوشی کند. انگلیس با این کار خیال خود را از حرکت روسها به سمت جنوب راحت کرد.این شبکه خبری میافزاید در جریان ملی شدن صنعت نفت نیز انگلیسیها با «نامشروع» خواندن این حرکت ملی، ابتدا با سران وقت به گفتوگو نشستند، اما بعد از این که به نتیجه مطلوب یعنی تقسیم 50-50 نفت میان دو کشور نرسیدند، ایران را تهدید نظامی کردند و بعد از آن هم تحریم علیه شرکتهای نفتی را کلید زدند. هرچند در پایان با رأی دادگاههای بینالمللی ایران محق شناخته شد، اما انگلیس با حضور فعالانه در کودتای 28 مرداد و با همکاری آمریکاییها زهر خود را به ملت ایران ریخت.
مشروطه یکی از گلوگاههای حساسی بود که با دخالت گسترده انگلیس به نتیجه نرسید و انگلیسیها با کودتای رضا خان میرپنج را وارد عرصه سیاسی کردند. جنگ جهانی دوم نیز بار دیگر چهره استعماری و زیادهخواهانه انگلیس را به تصویر کشید. آنها با همکاری آمریکاییها پس از ورود به کشور، ایران را پل پیروزی خواندند و در نشست تهران، کشور را بین خود تقسیم کردند. آن طور که جنوب کشور سهم انگلیسیها شد. بعد از آن هم دست نشانده خود را تغییر دادند و پسر رضا خان را جایگزین او کردند.به گزارش شبکه خبر دانشجو پس از انقلاب غرضورزی انگلیسیها نسبت به مردم ایران ادامه یافت و حتی شدت گرفت. تا آن جایی که در جنگ ایران و عراق با حمایت همه جانبه از حکومت صدام به کشتار افراد غیرنظامی دست زدند. کشور انگلیس با ارسال گاز سارین برای حزب بعث باعث شد، صدها نفر از رزمندگان ایرانی شیمیایی شده و با استنشاق این گازها مسموم شوند. دهها شهید و جانباز شیمیایی حاصل همکاری انگلیس با صدام بود که هنوز هم پس از سالها عوارض آن باقی است.نقشآفرینی در تحریمهای ظالمانه، همکاری با تروریستها و گروهکهای معاند در شرق کشور و حضور فعال در فتنه سال 88 از دیگر خباثتهای رژیم انگلیس است که انگلیس باید نسبت به آن عذرخواهی کند.