مرگ مالكوم گلیزر و تاثیر آن بر آینده منچستر یونایتد

عکس خبري -مرگ مالکوم گليزر و تاثير آن بر آينده منچستر يونايتد

مرگ مالكولم گلیزر در سن هشتاد و پنج سالگی این سوال اجتناب ناپذیر را به وجود آورده كه حالا سه پسر او با میراث وی كه منچستر یونایتد است چه كار خواهند كرد.

به گزارش نما به نقل از خبرآنلاین؛ سال 2005 گلیزر بزرگ خودش باشگاه را خرید اما از سال 2006 عملا کار ریاست باشگاه و رسیدگی به امور روزانه را به پسرانش واگذار کرد و خودش هرگز پا به اولدترافورد نگذاشت. آورام، جوئل و برایان گلیزر به طور مرتب در ورزشگاه دیده شده اند اما سه نفر دیگر این خانواده یعنی کوین، ادوارد و خواهرشان دارسی گلیزر کاسویتز کمتر در اولدترافورد حضور یافتند.

خانواده گلیزر صاحب 90 درصد سهام یونایتد هستند و طبق سهامی که در بورس نیویورک ثبت شده هر کدام ده درصد سهم دارند. به این ترتیب کوین، ادوارد و دارسی هم حالا که پدرشان درگذشته می توانند به اندازه سه برادر دیگران در امور باشگاه مشارکت داشته باشند.

احتمال این که در این میان کسی بخواهد سهم خودش را بفروشد اندک است چرا که اتحاد خانوادگی گلیزرها بالاست. باشگاه یونایتد اعلام کرده که امورشان درست به روال سابق ادامه دارد اما مرگ نفر اول این خانواده می تواند سلسله مراتب را در باشگاه به هم بریزد.

آورام و جوئل که از فعال ترین گلیزرها هستند مدیریت اجرایی را بر عهده دارند. آورام در میان شش فرزند این خانواده بزرگ ترین است و سال 2005 مسئولیت اصلی را در خریدن باشگاه داشت.

او و برادرش جوئل از روز اول که پدرشان یونایتد را خرید در کارهای مدیریتی یونایتد مشارکت داشتند و آن ها بودند که حرف آخر را در مورد به خدمت گرفتند لوئیس فان خال زدند. جوئل در عین حال با «اد وودوارد» نایب رییس اجرایی باشگاه در تماس مستقیم است و اغلب روزی سه بار از طریق ویی از احوال باشگاه جویا می شود.

وودوارد هم از اعضای مهم وتاثیر گذار یونایتد است. او سال 2005 به عنوان مشاور خانواده گلیزر که باشگاه را به مبلغ 790 میلیون پوند خریدند منصوب شد. او فورا درگیر برنامه های اقتصادی باشگاه شد و بعد وظیفه کارهای تجاری و رسانه ای را از سال 2007 به او سپردند. سال 2012 مدیر شد و نقش مهمی را درعرضه 1.37 میلیارد پوندی باشگاه در بورس نیویورک ایفا کرد. جای تعجب نداشت که کمی بعد جای دیوید گیل را به عنوان مدیر اجرایی که از باشگاه جدا شد، گرفت .

سر الکس فرگوسن همیشه حضور نمادین خودش را در باشگاه داشته و تعیین کننده ترین فرد در انتصاب دیوید مویس به عنوان جانشین خودش بود. در مورد انتخاب فان خال هم از او نظرخواهی شد. مشخص نیست که با ورود مربی هلندی ، فرگوسن باز هم به طور مرتب در اولدترافورد نظاره گر بازی ها باشد یا نه.

۱۳۹۳/۳/۱۰

اخبار مرتبط