به گزارش نما ، سیدمحسن قمصری یکی از شرایط فروش نفت خام و فرآوردههای نفتی را توان عملیاتی اجرایی شرکتهای متقاضی اعلام کرد و گفت: از طرفی متقاضیان نیز باید امکان پرداخت در قبال فروش نفت را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه برای فروش نفت خام و فرآوردههای آن هیچ نوع محدودیت و شرایط خاصی به غیر از موارد یاد شده، وجود ندارد، گفت: شرکت ملی نفت ایران تاکید بر خریداران خارجی ندارد و کسانی که در داخل کشور دارای شرایط خرید نفت خام و فرآوردهها هستند، میتوانند درخواستهای خود را به امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران ارايه کنند.
قمصری افزود: هماکنون بخشی از فروش نفت خام و فرآورده به صورت ریالی (در سطح محدود) در حال انجام است.
وی از تمامی مشتریان خارجی و داخلی خواست برای درخواست خرید نفت خام و فرآوردههای نفتی با شماره تلفنهای 61622211 و 61622212 تماس گرفته و به طور مستقیم با امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران وارد مذاکره شوند.
قمصری از کسانی که شرایط خرید نفت خام و فرآوردههای آن را دارند، خواست به طور مستقیم با امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران وارد مذاکره شوند.
وی با بیان اینکه درخواستهای متقاضیان خرید نفت خام و فرآوردههای آن در مدت زمان کوتاهی بررسی شده و پاسخ داده میشود، تاکید کرد: به طور یقین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران، آماده پاسخگویی به درخواستهای متقاضیان نفت خام و فرآوردههای نفتی است.
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: هر فردی که حایز شرایط یاد شده است میتواند با این مدیریت تماس بگیرد.
فروش نفت در بورس انرژی
قمصری تصریح کرد: هدف از فروش نفت در بورس انرژی کشور، ایجاد ارتباط مستقیم با متقاضیان واقعی نفت خام و فرآورده است.
به گفته قمصری سیاست تمرکز فروش نفت خام در شرکت ملی نفت ایران به نفع کشور است و با مشخص شدن متولی فروش، تکلیف همه مشخص است که از چه محلی باید نفت خام و فرآوردههای آن را خریداری کنند.
وی تاکید کرد: فروش مستقیم نفت خام و فرآورده به خریداران واقعی یکی از برنامههای اولویتدار مدیریت امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران است.
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران، فروش نفت خام در بازار بورس انرژی ایران را یکی از برنامههای این مدیریت در راستای سیاست فروش نفت خام و فرآوردهها به خریداران واقعی عنوان و تصریح کرد: هماکنون میزان عرضه نفت خام و فرآوردههای آن در بازار بورس انرژی ایران به صورت محدود در حال انجام است که با فراهم شدن زیرساختهای لازم، میزان عرضه افزایش خواهد یافت و مصرفکننده اصلی میتواند نیازهای خود را در مدت زمان کوتاهی از این طریق تامین کند.
وی با بیان اینکه فروش نفت خام با خیلی از کالاهای عمومی که مصرفکنندگان نهایی آن مشخص نیستند، متفاوت است،گفت: برای یک کالای خانگی تولید شده از طریق واسطههای مختلف به روشهای بازاریابی گوناگون میتوان تقاضا ایجاد کرد؛ این در حالی است که پایه و اساس نفت با تعریفهای بازاریابی سایر کالاهای امروزی فرق میکند.
قمصری توضیح داد: بنا به دلایل گفته شده، شرکت ملی نفت ایران مصمم به فروش نفت خام و فرآوردهها به طور مستقیم به متقاضیان واقعی است.
وی با بیان اینکه تلاش مجموعه صنعت نفت سبب کاهش حضور متقاضیان غیرواقعی در بازار فروش نفت خام و فرآوردهها شده است، افزود: با این حال هم اکنون مدیریت امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران روزانه دهها تقاضای دریافتی را بررسی میکند و پاسخ میدهد.