هيگ روز جمعه (۲۸ بهمن، ۱۷ فوريه) در مصاحبه با روزنامه ديلي تلگراف به گمانه زنيها مبني بر آماده شدن اسرائيل براي انجام حملات موشکي عليه مراکز هستهاي ايران در دوران قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري در امريکا اشاره کرد.
وي گفت، دولت انگليس از اسرائيل خواسته است از اقدام نظامي عليه ايران استفاده نکند.
هيگ افزود: "مورد حمله نظامي واقع شدن ايران" مضرات و "نقاط منفي" بسيار زيادي دارد.
وزير امور خارجه انگليس همچنين گفت: "ما صراحتا به تمام طرفهاي درگير ميگوييم که حامي اقدام نظامي نيستيم. ما حامي رويکرد راهبردي دو جانبه مبني بر تحريم و فشار از يک سو و مذاکره از سوي ديگر هستيم."
هيگ افزود: "ما در حال حاضر از ايده حمله به ايران توسط هيچ کشوري حمايت نميکنيم."
وي با بيان اين که انگليس در هيچ گونه "جنگ مخفي" عليه ايران نقش ندارد، گفت: "روش ما براي مقابله با اين موضوع ترور و حمايت از اقدام نظامي نيست. اگرچه من باز هم تاکيد ميکنم که هيچ گزينهاي از روي ميز برداشته نشده است."
بر پايه اين گزارش، مقامات رژيم اسرائيل در چند ماه گذشته با افزايش لفاظيهاي جنگ طلبانه خود عليه ايران، تهديد کردهاند در صورت ناکارآمدي تحريمهاي کشورهاي غربي در متوقف کردن برنامه هستهاي ايران، دست به اقدام نظامي ميزنند.
با وجود تبليغات و ادعاهاي گسترده امريکا، رژيم اسرائيل و بعضي از متحدان اروپايي آنها مبني بر احتمال وجود بعد نظامي در برنامه هستهاي ايران، اين کشور ضمن پافشاري بر ماهيت صلح آميز برنامه هستهاي خود، ميگويد، به عنوان يکي از امضاکنندگان پيمان منع گسترش سلاحهاي اتمي (انپيتي) و عضوي از آژانس بين المللي انرژي اتمي حق دستيابي به فناوري هستهاي را دارد.
بازرسان آژانس بين الملل انرژي اتمي تاکنون چندين بار از تاسيسات هستهاي ايران بازديد کردهاند اما هيچ مدرکي دال بر انحراف برنامه هستهاي ايران به سمت توليد سلاح اتمي پيدا نکردهاند.
اين در حالي است که باور گسترده بر اين است، رژيم اسرائيل بين ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک هستهاي دارد. علاوه بر اين، تل آويو اجازه نميدهد که مراکز هستهاي آن مورد بازديد بازرسان بين المللي قرار گرفته و همچنين حاضر نيست که به هيچ معاهده بين المللي هستهاي بپيوندد.