به گزارش نما، مهدی سلطانی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: به مسابقاتی مثل اندونزی به چشم بازیهای تدارکاتی نگاه میکنم و خوشحالم که توانستم در لیگ جهانی بهترین نتیجه را بگیرم. این مسابقات انگیزه مرا برای حضور در بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی بالا برد و تصمیم دارم در هر دوی این رقابتها حاضر شوم.
وی ادامه داد: در رقابتهای کاراته وان نتایج خوبی به دست آوردم و حتی موفق شدم در فینال ۶ بر صفر حریفم را شکست دهم و به مدال طلا برسم. تیمهای فرانسه، استرالیا و چند تیم خوب دیگر به اضافه تیمهای عربی مثل کویت با تمام قدرت آمده بودند. در هر حال خدارا شاکرم که به عنوان نخست رسیدم.
کاپیتان تیم ملی کاراته عنوان کرد: قرار است از این پس اردوها ۲ هفتهای باشد. خوشبختانه شرایط اسکان, تغذیه، سالن تمرین و دیگر امکانات هیچ مشکلی ندارد و در بهترین شرایط تمرینات را دنبال میکنیم.