محمد نبی حبیبی:

میدان دادن به فتنه‌گران خیانت است/ فتنه ۷۸ و ۸۸ با بهانه‌های اصلاح‌طلبی شكل گرفت

عکس خبري -نور، صدا و حرکت به تعبير حبيبي?

دبیركل حزب موتلفه اسلامی گفت:دولت مراقب باشد اگر می‌خواهد كفه انتصاباتش به سمت اصلاح‌طلبان سنگین شود، پای فتنه‌گران به میدان اجرایی كشور باز نشود.

به گزارش نما ،محمدنبی حبیبی، دبیرکل موتلفه اسلامی در گفتگو با «نسیم» با اشاره به حوادث کوی دانشگاه و فتنه 18 تیر 78 و با بیان اینکه من واقعا این رویداد را محصول دشمنی دیرینه دشمنان نظام اسلامی در خارج و داخل کشور می‌دانم گفت: این موضوع چیزی نبوده که در یک مقطع خاصی بروز و ظهور بکند و بنابراین از زمان انقلاب همیشه نظام در معرض این توطئه‌ها بوده است.

*برخی از مسئولین وقت، در شکل‌گیری توطئه حوادث 18 تیر دخیل بودند
وی افزود: من واقعه 18 تیر را در واقع دنبال همان توطئه‌های قبلی و برای یک نوع براندازی جمهوری اسلامی تلقی می‌کنم و متاسفانه برخی از مسئولین آن زمان هم در شکل‌گیری این توطئه دخیل بودند و باید به اشدمجازات هم می‌رسیدند ولی روحیه ترحمی که در نظام اسلامی وجود دارد مانع شد که آنها به مجازات اصلی خود برسند.
حبیبی با اشاره به حماسه 23 تیر در خنثی‌سازی فتنه 18 تیر گفت: مردم وقتی خطر را لمس کردند، در 23 تیر همان سال به میدان آمدند و با حضور خود آن توطئه را نیز خنثی کردند؛ یادمان هم هست که آقای روحانی، رئیس جمهور فعلی سخنران تجمع مردم در 23 تیر 78 بودند.
*دشمنان خارجی و دنباله‌های داخلی آنان بعد از فتنه 78پشیمان نشدند و ظرفیت و نیروهای خود را برای توطئه بعدی شکل دادند
دبیرکل موتلفه اسلامی با بیان اینکه اکثریت احزاب اصلاح‌طلب هیچ موضع صریحی علیه حرکت توطئه آمیز 18 تیر سال 78 اتخاذ نکردند اظهار داشت: اما احزاب اصولگرا از جمله موتلفه اسلامی در همان بحبوحه فتنه 78 مواضع صریحی علیه توطئه‌گران خارجی و داخلی اتخاذ کردند و ما امروز این را جزو افتخارات حزب موتلفه اسلامی در آن دوران بحرانی می‌دانیم.
وی افزود: با وجود اینکه مردم پاسخ توطئه 18 تیر را در 23 تیر همان سال دادند اما دشمنان خارجی و دنباله‌های داخلی آنها اینطور نبود که پشیمان بشوند بلکه نیروها و ظرفیت‌هایشان را برای توطئه بعدی جمع کردند؛ به اصطلاح توطئه فتنه سال 88 را همان‌هایی در شکل گرفتن آن دخیل شدند که در توطئه 18 تیر 78 هم دخیل بودند.
*کسانی که از اقدامات براندازانه فتنه‌گران 88 نمی‌توانند دفاع کنند، می‌خواهند آن را تنها به عنوان رقابت انتخاباتی معرفی کنند
حبیبی دو توطئه 18 تیر 78 و توطئه سال 88 را یک توطئه براندازانه دانست و افزود: یک عده سعی کردند توطئه سال 88 را به عنوان یک موضوع رقابت بین برخی از نامزدها تلقی بکنند که البته نامزدها در آن دوره بصورت جدی رقیب هم بودند و اینکه بگوییم فتنه سال 88 فقط در رقابت‌های انتخاباتی خلاصه می‌شود یک اشتباه بزرگ است و من معتقدم توطئه برای براندازی شکل گرفت.
وی با بیان اینکه عده ای عامدا عالما به این فتنه دامن زدند و عده‌ای هم ناآگاهانه به توسعه فتنه کمک کردند؛ اما در هر صورت مردم بعد از یک صبر چند ماهه وقتی توطئه‌گران به کارشان مخفیانه و آشکار ادامه می‌داند در 9 دی 88 با یک حضور چند ده میلیونی پاسخ توطئه‌گران داخلی و خارجی را دادند.
این فعال اصولگرا درا دامه گفت: من معتقدم عده ای از امروز و مدتی پیش تلاش می‌کنند صورت مسأله فتنه 88 را پاک کنند که این یک کار حساب شده است؛ چون هیچ دفاعی ندارند از توطئه براندازانه آن فتنه بکنند، بنابراین بهتر دیدند که صورت مسأله را پاک کنند.
حبیبی افزود: واقعا جای بسیار تاسف دارم برای کسانی که این فتنه را در حد رقابت انتخاباتی تلقی می‌کنند و براندازی را منکر می‌شوند؛ البته پاسخ مردم در 9 دی سال 88 پاسخ سرنوشت‌سازی بود، اما معتقدم تا زمانی که می‌خواهیم شعارهای انقلاب در فضای سیاسی کشورمطرح باشد و عملی شود باید منتظر فتنه‌های گوناگونی باشیم؛ بنابراین کسانی که می‌خواهند اصل فتنه 88 را از صفحه تاریخ سیاسی ایران پاک کنند در واقع نوعی خدمت به دشمن کرده‌اند.
*برخی دولتمردان وقت شریک فتنه 78 بودند؛ دولت آن زمان قاطعیتی در قبال حوادث 18 تیر 78 نشان نداد
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه برای من مسلم است که برخی کسانی که در آن زمان مسئولیت داشتند در این توطئه شریک بودند، گفت: این افراد آن موقع به مجازات نرسیدند و مجددا توطئه سال 88 را دامن زدند و تنها حداقل مجازاتی را بعد از فتنه‌گری خود در سال 88 متحمل شدند؛ ولی من چون فتنه 78 و فتنه 88 را به عنوان یک کار براندازانه و نه به عنوان یک رقابت انتخاباتی تلقی می‌کنم معتقدم باید مجازاتی بسیار شدیدتر باید در مورد توطئه‌گران 78 و 88 اعمال شود.
وی افزود: نقش اصلی در فتنه 78 در خارج از کشور صورت گرفته است و هدف شکل دادن این توطئه هم قطعا براندازی جمهوری اسلامی بود که در داخل هم عده‌ای به تعبیر رهبر معظم انقلاب به دام افتادند و برخی هم عالما عامدا از شکل گرفتن این توطئه استقبال و به آن کمک کردند. 

*فتنه 78 و 88 با بهانه‌های اصلاح‌طلبی شکل گرفت
حبیبی برخی از دولتمردان آن زمان را شریک فتنه 78 عنوان کرد و اظهار داشت: دولت آن زمان سیاست‌هایش در مورد فتنه 78 سیاست‌های حداقلی بود و قاطعیتی که آن زمان از دولت جمهوری اسلامی انتظار داشتیم که در مقابل توطئه 78 نشان دهد، ندیدیم. دولت وقت آن زمان در مورد قصورهایی که برخی از دولتمردانش در آن زمان مرتکب شدند باید پاسخگو می‌بود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درادامه با اشاره به ارتباط اصلاح‌طلبان و واقعه 18 تیر خاطر نشان کرد: باید گفت فتنه 78 و فتنه 88 با بهانه اصلاح طلبی شکل گرفت؛ البته نمی‌خواهم بگویم هر اصلاح طلبی دخیل در آن فتنه‌ها هست چراکه اصلاح طلبانی داریم که نظام و  ولایت فقیه را قبول دارند و درواقع شریک فتنه‌های پیش آمده نیستند.

*میدان دادن به فتنه‌گران 88 خیانت به نظام و انقلاب است
وی گفت: اما فتنه 78 در هرصورت با بهانه و ادبیات اصلاح‌طلبانه شکل گرفت و معتقدم سران اصلاح‌طلبان دلسوز نظام باید تبری صریحی از فتنه 78 و 88 می‌جستند و بجویند.
حبیبی میدان دادن به کسانی که در فتنه 88 دخیل بودند و محکوم شدند را یک نوع خیانت به نظام و انقلاب دانست و تصریح کرد: دولت یازدهم با شعار اعتدال کارهای خود را شروع کرد و گفت از معتدلین اصلاح‌طلب و اصولگرا در اداره کشور استفاده می‌کند؛ اما ما به عنوان موتلفه از 6 ماه پیش یک تذکر به دولت دادیم که اگر دولت بنایش بر این است که برخلاف شعار خود کفه اصلاح طلبان را در انتصابات خود سنگین‌تر کند -که تا بحال هم این کار را کرده است-  لااقل مراقب باشد فتنه‌گران به میدان اجرایی کشور راه پیدا نکنند.
دبیرکل موتلفه این دست اقدامات  و احتمال حضور فتنه‌گران 88 در تصدیات اجرایی را برای نظام و ملت خطرناک دانست و افزود: به همبن دلیل که این موضوع برای نظام خطرناک است دولت باید مراقب باشد فتنه‌گران پایشان در کارهای اجرایی باز نشود.

۱۳۹۳/۴/۱۸

اخبار مرتبط