تاكید رئیس جمهور بر اقتدار كشور در گرو وحدت حول محور ولایت

حجت الاسلام روحانی گفت: هرچقدر رابطه همه اقشار جامعه با ولایت بیشتر شود و رهبری معنوی و مقتدر و پرنفوذتر در كشور حاكم باشد، حراست و اداره آن كشور مطمئن‌تر خواهد بود و بحمدالله این رابطه و اقتدار در كشور ما وجود دارد.

به گزارش نما به نقل از تسنیم  حجت الاسلام حسن روحانی در دیدار جمعی از روحانیون استان سمنان تصریح کرد: هیچ ارتشی و قدرتی نمی‌تواند از یک کشور و مردم حراست کند مگر اینکه وحدت میان ملت، دولت و مسئولان آن حاکم باشد.


 دکتر روحانی با بیان این مطلب که دنیای امروز بسیار پیچیده و با سختی‌های فراوان همراه است، به بحران‌های منطقه از جمله در عراق اشاره کرد و گفت: باید از این بحران‌ها درس آموخت که باید با هم باشیم و وحدت و یک‌پارچگی را با کمک هم در کل جامعه حاکم کنیم.
 رییس شورای عالی امنیت ملی افزود: کشوری می‌تواند از ثبات،‌ امنیت و اقتدار بهره‌مند باشد و روی پای خود بایستد که از سرمایه عظیم اجتماعی یعنی اعتماد متقابل میان دولت و ملت، انسجام و وحدت ملی برخوردار باشد.
 دکتر روحانی تأکید کرد: اگر در عراق وحدت، یک‌پارچگی و انسجام ملی حاکم بود هرگز امکان نداشت یک گروهک کوچک بتواند بخشهایی از آن کشور را تصرف و دولت و ملت آن را با مشکل مواجه کند.
 رییس جمهوری از نقش مرجعیت و قدرت معنوی در عراق به‌عنوان درس بزرگ دیگر یاد کرد و گفت: همه شاهد بودیم که اگر نقش مرجعیت و رهبری معنوی آیت‌الله سیستانی در عراق نبود چه‌بسا فاجعه پیش‌آمده در عراق بسیار عمیق‌تر بود.
 دکتر روحانی با تأکید بر "باید در دنیای امروز روی پای خودمان بایستیم" به فاجعه غزه و کشتار زنان و کودکان بی‌گناه توسط مزدوران رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: همه شاهدند که در فلسطین و غزه چه می‌گذرد، ولی سازمان ملل، شورای امنیت و سایر سازمان‌های به‌ظاهر دلسوز چه می‌کنند و کجایند؟ در چنین مواقعی است که واقعیت‌های دنیای امروز برای ما آشکار می‌شود.
 رییس شورای عالی امنیت ملی افزود: جمهوری اسلامی ایران روزهاست که تلاش می‌کند برای کمک به مردم مظلوم فلسطین، راهی به‌ویژه از طریق مصر بیاید تا پزشک و دارو و تجهیزات پزشکی را به غزه برساند.
 رییس جمهوری با انتقاد از فاصله و جدایی دنیای اسلام و ملتهای مسلمان از یکدیگر بر وحدت، اخوت، برادری و همدلی ملتهای مسلمان تأکید کرد و آن را راه‌گشای حل بحران‌های منطقه‌ای به‌ویژه در کشورهای اسلامی دانست.
 دکتر روحانی در ادامه با اشاره به اوضاع کشور در زمان روی کارآمدن دولت تدبیر و امید و مشکلاتی که در کشور حاکم بوده، اظهار داشت: به‌یاری خداوند در این چند ماه با وحدت و کمک مردم، حمایت و سیاست‌های مقام معظم رهبری، دولت و سایر قوا، قدمهای مهمی برداشته شده و برخی مشکلات رفع شده‌اند. البته هنوز مشکلات دیگری وجود دارد که امیدواریم دست در دست یکدیگر، آنها را ریشه‌کن کنیم.
 رییس جمهوری تصریح کرد: با وجود همه مشکلات در کشور، برای فائق آمدن به این مشکلات و دستیابی به آینده‌ای روشن، بسیار امیدواریم.
 در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین مداح به‌نمایندگی از علما و روحانیون استان سمنان (مقیم تهران) در سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های دکتر روحانی و دولت تدبیر و امید در حل برخی مشکلات اقتصادی و به‌کارگیری دیپلماسی فعال در عرصه سیاست خارجی ابراز امیدواری کرد با همت مسئولان و وحدت مردم سایر مشکلات موجود نیز رفع شود.
 حجت الاسلام والمسلمین مداح از طرح بیمه سلامت به‌عنوان یکی از دستاوردها و طرحهای مهم دولت یاد کرد و گفت: همان‌طوری که هدف شعار شما تدبیر و امید بود، امروزه امید میان مردم ما زنده شده و با تدبیر عالمانه، آرامش نسبی بین همه مردم، اقوام و نسلها در کشور حاکم شده است.
 در پایان شرکت کنندگان در این مراسم، نماز مغرب و عشاء را به‌امامت حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری اقامه و در فضایی روحانی و معنوی روزه خود را افطار کردند.

۱۳۹۳/۵/۲

اخبار مرتبط