به گزارش خبرگزاری فارس، انتشار رسانهای نامه اداری از سوی قائم مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهرداری طی روزهای گذشته و متعاقب آن توضیحات روابط عمومی آن وزارتخانه مصداق همنوایی با رسانههای معاند بیگانه چون بیبیسی و صدای آمریکا و وادادگی و مرعوب شدن در جنگ رسانهای دشمن و تکرار مواضع آنها بود که مفاد این نامه آن هم از یک دستگاه رسمی در نظام جمهوری اسلامی ایران حقیقتا مایه تاسف است.
به ادعای وزارت کار و تحلیل مکتوبه این وزارتخانه تکریم مقام زن و تحکیم بنیان خانواده در ایران اسلامی باید با کنوانسیونهای جهانی هماهنگ باشد که این خود جز بی غیرتی دینی، چیز دیگری نیست .
جای این پرسش باقی است که چگونه یک مسئول ارشد در وزارت کار با نامه نگاری درخواست ارسال بخشنامه ای که وجود خارجی هم ندارد را می کند و اینگونه به عامل رسانه های بیگانه تبدیل می شود. انتظار میرود مسئولان وزارت کار به جای ملعبه رسانههای بیگانه شدن به مشکلات کارگران و کارکنان توجه کنند و در رفع آن کوشش کنند.
شهرداری تهران سرمایه عظیم جامعه را نه ابزار و لوازم سازمانی بلکه منابع عظیم انسانی میداند که با دستان توانا و اندیشه والای خود در خدمت به مردم و آبادانی جامعه گام برمیدارند.مدیریت شهری نیز در مقابل منابع انسانی مسئول و دغدغه جدی در خصوص مطالبات رفاهی، معیشتی و حوزه خانواده آنها دارد.
بی تردید نقش بانوان در عرصه خانواده و جامعه ممتاز و برجسته است. بانوان فرهیخته، مسئولیت پذیر و منضبط در بخشهای گوناگون معاونتها،مناطق، سازمانها و شرکتهای وابسته به شهرداری نقشآفرینی میکنند.
شهرداری تهران هیچگونه دستورالعمل و یا بخشنامهای مبنی بر تفکیک جنسیتی و امثال آن در خصوص نیروی انسانی نداشته و ندارد.اشتغال هزاران بانوی فرهیخته و کارآمد در سطوح مختلف مدیریت و کارشناسی شهرداری تهران گواه روشنی بر عزم جدی مدیریت شهری برای میدان دادن به بانوان در عرصه توسعه و تعالی کشور است و شهرداری تهران میتواند الگو و اسوهای برای سایر دستگاههای اجرایی کشور باشد.
مدیریت شهری با اهمیت دادن به بنیان خانواده و تکریم منزلت آنها براساس ارزشهای دینی، انقلابی، مصوبات ابلاغی شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت کشور و همچنین در پاسخ به مطالبات به حق بانوان و براساس وظیفهای که نظام جمهوری اسلامی ایران به عهده آن گذاشته نسبت به تکریم منزلت و رفاه آنان کوشیده است و بر خلاف ادعاهای واهی برخی از رسانههای مغرض داخلی و رسانههای بیگانه هیچکدام از بانوان شاغل در شهرداری نه تنها اخراج نشدهاند بلکه ارتقای شغلی نیز یافتهاند.
بی تردید امنیت شغلی و اخلاقی بانوان در جامعه در کنار نقش همسری و مادری آنها در حوزه خانواده برای مدیریت شهری حائز اهمیت است و این اقدامات تکریم مقام زن و خانواده بوده و استقبال بانوان شاغل در شهرداری خود گواهی روشن است.
بانوان تشکیلدهنده نیمی از جامعه شایسته خدمت و منزلت و مستحق دستیابی به مشاغل مهم و مناصب بالا هستند و بکارگیری مردان در برخی محدود مشاغل سخت و زمان بر نه تنها محروم کردن بانوان نیست بلکه تکریم منزلت و مقام آنهاست.چرا که در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما زنان به عنوان محور خانواده و خانواده محور جامعه قابل تعریف و تبیین است.