به گزارش نما به نقل از فردا ، فلسطین اشغالی این روزها صحنه جنگ و جدالی است که ریشه در یک بحران جهانی دارد. با توجه به وضعیت منطقه خاورمیانه صهیونیستها جنگ جدیدی را علیه مردم مظلوم غزه آغاز کرده اند تا در این فرایند زیرساختهای حماس را نابود کنند. غزه این روزها به قفسی می ماند که راه گریزی از آن نیست و تنها تونلهایی که مردم آن ساخته اند راهی برای مقابله با این یورشها و همچنین وسیله ای برای فراهم کردن مایحتاج مردم است. از این رو مساله شکستن حصر غزه برای مردم مظلوم آن بسیار مهم است. بدین منظور جهت بررسی بیشتر تحولات غزه به سراغ «سردار سید مسعود جزایری»، معاون رییس ستاد کل نیروهای مسلح رفتیم و نظر وی را درباره وضعیت طرف های درگیر در جنگ غزه و همچنین موضع جمهوری اسلامی ایران را جویا شدیم. در ادامه می توانید خواننده گفتگوی خبرنگار «فردا» با معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح باشید.
امروز شاهد کشتار بیرحمانه مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی هستیم. بی تفاوتی سران عرب نسبت به این موضوع و از سوی دیگر فعالیت برای تضعیف محور مقاومت در منطقه چه پیامدهایی را برای این کشورها به همراه دارد؟
بی تفاوتی سران ارتجاع عرب نسبت به تضعیف مقاومت منطقه و کشتار مردم در غزه دور از انتظار نیست. اصولا بخش مهم مشکلات منطقه ناشی از سیاست ها و عملکرد ارتجاع منطقه است. اگر سران خائن و وابسته منطقه نبودند قطعاً منطقه با این همه آشوب و نابسامانی مواجه نبود. دهها سال است ارتجاع عرب منطقه به نیابت از آمریکا و انگلیس عمل می کنند.
بی تفاوتی مجامع بین المللی بخصوص سازمان ملل متحد نسبت به جنایات در غزه ( که صراحتا در سخنان دبیر کل سازمان ملل مشهود است) چه عواقبی را در راستای تضعیف جایگاه نهادهای بین المللی به همراه دارد؟
بسیاری از نهادهای بین المللی برجای مانده از جنگ جهانی دوم به لحاظ ساختار و عملکرد در راستای اهداف قدرت های برتر و رژیم های سلطه شکل یافته اند و متأسفانه این سازمان ها هیچگاه از وجاهت و کارایی لازم و مناسب برخوردار نبوده اند. بر این اساس بعضی از سازمان های بین المللی و بخصوص شورای امنیت در نابسامانی های جهانی، جنگ ها و کشتارها سهیم هستند.
موضع جمهوری اسلامی در صورت ادامه جنایات در غزه و ادامه تحریم و محاصره ظالمانه علیه این بخش از خاک فلسطین چیست؟
جمهوری اسلامی ایران حامی مقاومت منطقه است و در جهت استیفای حقوق مسلم مظلومان جهان و بخصوص منطقه از هیچ اقدامی فروگذار نمی کند. ما معتقدیم با ظلم و ظالم باید مبارزه کرد و در این راه تردیدی وجود ندارد. سرزمین فلسطین تنها از طریق مقاومت آزاد خواهد شد و روند رو به رشد مقاومت در سرزمین های اشغالی حاکی از دسترس بودن این مهم می باشد.
اعلان سیاست تسلیح کرانه باختری از سوی رهبر معظم انقلاب بازتاب فراوانی را در رسانه های داخلی و خارجی به همراه داشته است. به نظر حضرتعالی اجرایی شدن این سیاست چه اثراتی را در معادله موجود بین فلسطینیان و رژیم صهیونیستی به همراه دارد؟
کرانه باختری از پتانسیل زیادی برای مقابله با اشغالگران برخوردار است و این توان در کنار سایر عوامل قدرت موجود در میان صاحبان اصلی سرزمین فلسطین، قادر است حقوق تضییع شده فلسطینی ها را به آنها بازگرداند. نوع مبارزه کرانه باختری باید تغییر یابد و با تحقق آن دنیا شاهد عقب نشینی جدی اشغالگران خواهد بود.
رسانههای غربی تلاش دارند تا با مظلوم نمایی رژیم صهیونیستی علت یورش گسترده این رژیم به غزه را قدرت موشک های گروه های مقاومت جلوه دهند؛ به نظر حضرتعالی با توجه به شرایط کنونی منطقه و حضور گسترده گروه های تکفیری برای تضعیف محور مقاومت علت اصلی نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه چیست؟
صهیونیست های اشغالگر دوام خود را در تفرقه کشورهای منطقه می دانند و با استفاده از رهبران وابسته عرب سناریوهای مختلفی برای تضعیف مقاومت طراحی کرده اند. اکنون اسناد و مدارک زیادی در وابستگی گروه های تکفیری به آمریکا در دست می باشد و برای اهل تحقیق و تحلیل تردیدی در این مسأله وجود ندارد. در یک نگاه کلی و عمومی جنگ تروریستی در سوریه، حضور تروریست های داعش در عراق، مزاحمت هایی که توسط اسرائیلی های غاصب و تروریست های تکفیری برای لبنان ایجاد می شود، پدیده تروریست در افغانستان و پاکستان و هجوم نظامی صهیونیست ها به مردم غزه همگی در یک بسته قرار دارند و هدف اصلی و نهایی آن اسلام هراسی است. در عین حال اشغالگران قدس بر این تصور باطل اند که از طریق خشونت بی حد و حصر خواهند توانست مقاومت فلسطین را تحت تأثیر قرار دهند. تجربه تاریخی حاکی از بطلان این نظریه می باشد. تنها زمانی غزه و کرانه باختری روی آرامش را خواهند دید که صهیونیست ها سرزمین های اشغالی را ترک گویند.