ضرب‌العجل عراق برای اخراج منافقین

دولت آمریكا در هفتم اكتبر 1997 (16 مهرماه 1376) نام گروهك منافقین را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی وزارت امور خارجه خود قرار داد كه براساس قوانین داخلی این كشور هرگونه فعالیت این گروهك در داخل خاك آمریكا و هر نوع حمایت و كمك به آن‌ها از سوی شهروندان، گروه‌ها و نهادهای آمریكایی ممنوع و جرم محسوب می‌شد.

به گزارش نما به نقل از پایگاه خبری فرجام، منافقین تلاش‌های حقوقی، سیاسی و مالی بسیاری برای خروج نام خود از فهرست تروریست‌ها از سوی اروپا و آمریکا انجام دادند تا اینکه بالاخره توانستند در 7 بهمن 1387 نام این سازمان را از لیست تروریستی اتحادیه اروپا خارج کنند.

در 27 تیر ۱۳۸۹ نیز یک دادگاه استیناف در واشنگتن دی سی آمریکا حکم داد که نگه‌داشتن سازمان منافقین در لیست تروریستی آمریکا اشتباه بوده است و وزارت خارجه آمریکا باید در این نام‌گذاری تجدید‌نظر کند.

با وجود اینکه اتحادیه اروپا مدت‌ها قبل نام این گروهک تروریستی را از لیست ترور خارج کرده بود؛ اما آمریکا حاضر به این کار نشد. خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق برای اوباما موفقیت محسوب می‌شد؛ اما با تأکید دولت عراق به اخراج منافقین که بازوی اطلاعاتی،‌ جاسوسی و عملیاتی آمریکا و اسرائیل بودند و واقعیت نفوذ ایران در عراق و آرام‌شدن مرزهای ایران با خروج منافقین از پایگاه اشرف شیرینی آن موفقیت را به تلخی تبدیل کرد؛ از این رو آمریکایی‌ها سعی کردند با خارج‌کردن نام منافقین از لیست ترور به بهانه‌های واهی هر طور شده به عقده‌های درونی و روانی خود پاسخ دهند؛ زیرا در بحث منافقین، خود را مقابل ایران می‌دیدند و به این شکل پس از پانزده‌ سال آمریکا در سپتامبر 2012 نام این گروهک تروریستی را از لیست ترور خارج کرد.

در همه این سال‌ها منافقین با مزدوری برای آمریکا تلاش کردند در اشرف بمانند و پایگاه خود را از دست ندهند؛ از جاسوسی در فناوری هسته ای و ترور دانشمندان ایرانی گرفته تا دعوت از سناتورهای بازنشسته آمریکایی در برنامه‌ها و اجلاس‌های نمایشی شان.

اما حال و روز امروزشان دیدنی است!

پایگاه خبری الرای عراق در خبری اعلام کرد: وزارت امور خارجه عراق از خروج حدود 850 نفر از اعضای سازمان تروریستی منافقین از کمپ لیبرتی تا پایان سال جاری خبر داد که قرار است این افراد در ایالات متحده و کانادا، آلبانی و رومانی ساکن شوند. دولت عراق، به ویژه وزارت امور خارجه در حال همکاری با کشورهای جهان برای حذف گروه تروریستی منافقین بوده و بغداد منتظر پایان حضور این گروه جنایتکار در خاک عراق است.

به نظر می‌رسد غرب به ویژه آمریکا درصدد است با اسکان موقت منافقین در نقاط مختلف جهان آن‌ها را ارزیابی کرده و ببیند آیا آنان هنوز قابلیت پیش‌برد اهداف و مقاصدشان را دارند! تا برای ادامه حیات و امکان اسکان دائم آن‌ها تصمیم‌گیری کند.

۱۳۹۳/۶/۹

اخبار مرتبط