به گزارش نما،ایسنا به نقل از نشریه اسلیت، این در حالی است که مشخصا این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد. الگوریتم گوگل قلب این موتور جست وجوی اینترنتی و منبع تمام ثروت و قدرت آن به عنوان بهترین شاخص دانش و اطلاعات است. گوگل هرگز قصد ندارد تسلیم این خواسته شود و با آن مقابله خواهد کرد.
اما وزیر دادگستری آلمان در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت که آلمان از فعالیت گوگل در اروپا ناراضی است و می خواهد که جزییات الگوریتم جست وجوی اینترنتی به نفع کاربران مشخص شود. موتور جست وجوی اینترنی گوگل مهمترین بخش تجارت این شرکت است و تبلیغات این شرکت بخش عمده درآمد سالانه ۶۰ میلیار دلاری آن را تشکیل می دهد.
اما اکنون بی اعتمادی دولت آلمان نسبت به این شرکت افزایش یافته و خواستار انتشار نحوه طبقه بندی شدن سایت ها در جست وجوهای آن شده است. شرکت گوگل با این درخواست مخالفت کرده و می گوید: انتشار الگوریتم موتور جست وجو به معنی افشای اسرار شرکت و گشودن این سرویس به روی سوءاستفاده هکرها است.
اتحادیه اروپا چهار سال است که تلاش می کند سلطه گوگل روی جست وجوی اینترنتی در اروپا را از بین ببرد. براساس گزارش وال استریت ژورنال گوگل بیش از ۹۰ درصد جست وجوهای اینترنتی را در اروپا انجام می دهد که بیشتر از سهم ۶۸ درصدی این شرکت در بازار جست وجوی اینترنتی در آمریکا است.
اتحادیه اروپا مدام گوگل را به افشای نحوه طبقه بندی نتایج جست وجو مجبور می کند که قابل تامل ترین آن وضع "قانون حق فراموش شدن است" که به افراد در این اتحادیه اجازه می دهد گوگل را مجبور کنند وب سایت های آنها را از فهرست خود حذف کند.
اتحادیه اروپا هفته گذشته پیشنهاد سازش گوگل را رد کرد که به معنی این است که این شرکت با یک جریمه شش میلیارد دلاری مواجه خواهد شد.
درخواست عجیب اروپایی ها از گوگل
وزیر دادگستری آلمان از شركت گوگل خواست كه درباره اعلام نحوه طبقه بندی نتایج جست وجوی اینترنتی شفاف تر عمل كند.
۱۳۹۳/۶/۲۷