به گزارش نما به نقل از فارس ، حجتالاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران به مناسبت تولد حضرت امام خمینی در ۳۰ شهریور اظهار داشت: از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ تا ۱۵ فروردین ۱۳۴۳، امام خمینی به مدت ۱۰ ماه در بازداشت و حصر رژیم شاه بودند. امام این مدت را در ۵ نقطه گذراندند که عبارتند از: زندان باشگاه افسران، زندان قصر، زندان عشرتآباد، منزلی متعلق به ساواک در داوودیه تهران و منزل دیگری در قیطریه.
وی افزود: من بعد از آزادی از زندان امام در حالی که نوجوان بودم به اتفاق مرحوم پدرم به استقبال امام رفتم، مراسمی در منزل حضرت امام برگزار شد و مداح شروع به تعریف و تمجید از امام کرد و امام ناراحت شد و با صدای بلند گفت ساکت شو.
بنابراین گزارش، از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ تا ۱۵ فروردین ۱۳۴۳، امام خمینی به مدت ۱۰ ماه در بازداشت و حصر رژیم شاه بودند. امام این مدت را در ۵ نقطه گذراندند که عبارتند از: زندان باشگاه افسران، زندان قصر، زندان عشرتآباد، منزلی متعلق به ساواک در داوودیه تهران و منزل دیگری در قیطریه.رژیم شاه سرانجام امام را پس از سالگرد واقعه فیضیه و پیش از فرا رسیدن ماه محرم آزاد کرد. مأموران امنیتی ساواک به سرپرستی سرهنگ مولوی، رئیس ساواک تهران، شبانه امام را از قیطریه خارج کرده و به قم آوردند مأموران امام را در ساعت ۲۲ روز ۱۵ فروردین ماه ۱۳۴۳ در میدان نکویی قم، که بیش از صد متر با منزلشان فاصله نداشت، پیاده کرده و به سرعت دور شدند. برخی که امام را شناختند به سوی ایشان شتافتند و با فرستادن صلوات و شعار برای امام ایشان را به منزل رساندند. انبوه جمعیت در مدت کوتاهی روانة منزل امام شد و برخی از علما و روحانیون طراز اول همان شب به دیدار امام آمدند. دیدارها تا ساعت ۱۲ شب ادامه داشت و در روزها و شبهای بعد سیل مشتاقان امام به دیدار مشارالیه رفتند.
امام(ره) با صدای بلند گفت: ساكتشو!
امام جمعه موقت تهران گفت: من بعد از آزادی از زندان امام در حالی كه نوجوان بودم به اتفاق مرحوم پدرم به استقبال امام رفتم، مراسمی در منزل حضرت امام برگزار شد و مداح شروع به تعریف و تمجید از امام كرد و امام ناراحت شد و با صدای بلند گفت ساكت شو.
۱۳۹۳/۷/۱