به گزارش نما به نقل از جام نیوز، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است امروز در مجمع عمومی سازمان ملل ملل سخنرانی کند. پیش بینی سخنان نتانیاهو چندان دشوار به نظر نمی رسد. متهم کردن ایران به تلاش برای تولید بمب اتم و تروریست خواندن حماس و حزب الله بخش جدایی ناپذیر و تکراری سخنان سردمداران صهیونیست را در سال های اخیر تشکیل داده است.
به نوشته سایت آمریکایی رادیو فردا (RADIOFARDA) بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل امروز دوشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره برنامه هستهای ایران سخنرانی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری ریا نُوُسْتی، بنیامین نتانیاهو درباره محتوای سخنرانی خود گفته است که قصد دارد به جامعه جهانی درباره آنچه او خطرات برنامه هستهای ایران خوانده هشدار دهد.
نخستوزیر اسرائیل همچنین گفته است که به صحبتهای محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در روز جمعه، نیز پاسخ خواهد داد. آقای عباس در جریان سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اسرائیل را متهم به جنایات جنگی و نسلکشی کرده بود. آقای نتانیاهو میگوید که قصد دارد آنچه او دروغهایی درباره اسرائیل و ارتش این کشور میخواند را برملا کند.
بنیامین نتانیاهو پس از این سخنرانی با باراک اوباما و بان کی مون نیز دیدار خواهد کرد.
سایت بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) در مطلبی با عنوان "نتانیاهو در سازمان ملل از چه خواهد گفت، ایران یا غزه" آورده است:
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز یکشنبه پیش از سوار شدن به هواپیمایی که او را به نیویورک میآورد، به خبرنگاران گفت که میرود تا «دروغهای» مربوط به جنگ غزه را برملا کند. اما به نظر میرسد که سخنرانی او در سازمان ملل تنها به جنگ غزه محدود نخواهد شد.
اسرائیل، سخنرانی محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینى، در مجمع عمومی سازمان ملل را دروغ میخواند. آقای عباس، اسرائیل را به جنایات جنگی متهم کرده بود.
کارشناسان میگویند که اتهامهای آقای عباس در سخنرانی بنیامین نتانیاهو بیجواب نخواهد ماند.
تعداد دیگری از سران کشورها هم در سخنرانیهای خود به جنگ غزه اشارههایی کردند، اما جنگ ۵۰ روزه که به کشته شدن ۲۱۰۰ فلسطینی [اغلب غیرنظامیان فلسطینی] و ۷۲ اسرائیلی [نظامیان صهیونیست] منجر شد و خانههای بسیاری را در غزه ویران کرد، در سخنرانیهای رهبران جهان سهم بزرگی نداشت.
شبه نظامیان موسوم به «دولت اسلامی» و گروههای تندروی دیگر در صدر سخنرانیها قرار گرفتند و از سوی دیگر جنگ در اوکراین و بیماری ابولا هم بودند که بخش عمده سخنرانیها را به خود اختصاص دادند.
بی بی سی سپس با این سؤالات "آیا گروه «دولت اسلامی»[داعش] سپر بلای اسرائیل در سرازیر شدن سیل انتقادها بود؟" و "نتانیاهو در سخنرانی خود چه سمت و سویی خواهد گرفت؟" به بررسی سود و زیان داعش برای صهیونیست ها پرداخته است.
"مئیر جاودانفر" استاد علوم سیاسی در دانشگاه هرتزلیا اسرائیل، میگوید که همه گیر شدن بحث درباره گروه دولت اسلامی هم به نفع اسرائیل بوده و هم به ضرر آن.
از نظر آقای جاودانفر، نفع آن برای اسرائیل در این بود که تمرکز بر اسرائیل کم شد.
«ضررش این است که تمرکز بر داعش، تمرکز جامعه جهانی از برنامه هستهای ایران را کم کرده است.»
"تل اشنایدر" روزنامهنگار آزاد در اسرائیل، اما در این خصوص نفع چندانی برای اسرائیل نمیبیند.
خانم اشنایدر منفعت اسرائیل را در تغییر جهت اذهان عمومی، سطحی و گذرا میبیند و از آن طرف میگوید که ضرر آن در نزدیکتر شدن آمریکا به همپیمانان عربش است: «آنها میتوانند از آمریکا بخواهند تا اسرائیل را در خصوص مسئله فلسطینیها تحت فشار قرار دهند.»
"مهراد واعظینژاد" تحلیلگر مسائل اسرائیل و فلسطین، میگوید که حتی اخبار تایید نشده در مورد نزدیکی ایران و آمریکا بر سر جنگ با افراطگرایان برای اسرائیل خوشایند نیست.
مهراد واعظینژاد پیشبینی میکند که به همین دلیل بخش عمدهای از سخنرانی آقای نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به ایران اختصاص داشته باشد.
او به سخنرانی سال گذشته آقای نتانیاهو اشاره میکند: «در آن سخنرانی کلمات ایران و ایرانی را ۵۵ بار به زبان آورد در حالی که اسرائیل را ۲۵ بار به کار برد.»
تل اشنایدر هم میگوید به احتمال زیاد بار دیگر آقای نتانیاهو سعی میکند نسبت به روند مذاکرات هستهای به کشورهای غربی هشدار دهد و خواهان تغییر شیوه آنها در این گفتگوها شود.
خانم اشنایدر میگوید که ایران و برنامه هستهایاش نگرانی عمده مردم اسرائیل نیست: «مردم نگران شروع دوباره شلیک راکت به اسرائیل هستند.»
به نظر این کارشناس، آقای نتانیاهو به صورت مستقیم درباره این موضوع صحبت نمیکند و سعی میکند تا بیشتر از ایران بگوید و گروههای اسلامگرا را یک کاسه کند.
خانم اشنایدر میگوید: «او احتمالا سعی میکند داعش و حماس را با هم یکی نشان دهد»
مهراد واعظینژاد از این هم فراتر رفته و پیشبینی میکند که آقای نتانیاهو گروه حزبالله و ایران را هم با داعش همکاسه میکند و با این روش به مسئله صلح با فلسطینیان میپردازد.
مئیر جاودانفر بدون توجه به زرادخانه های اتمی و شیمیایی صهیونیست ها، نگرانی اسرائیل از ایران را طبیعی می داند و می گوید: «اسرائیل ۳۵ سال است که از جانب ایران تهدید میشود و هیچ کس در اسرائیل نمیخواهد که ایران بمب اتم داشته باشد.»
با این حال اگر ایران و کشورهای ۱+۵ به یک توافق جامع هستهای برسند و آژانس بینالمللی انرژی اتمی تایید کند که برنامه هستهای ایران صلح آمیز است، آن وقت به گفته آقای جاودانفر، بخشی از جامعه اسرائیل خیالش از جانب ایران راحت میشود: «و البته آقای نتانیاهو یکی از سیاستهای مرکزی خود را از دست میدهد و مجبور است که تمرکزش را به جاهای مهمتری ببرد مثل صلح با فلسطینیها.»
تلاش نتانیاهو برای برقرای ارتباط میان ایران و داعش!
![عکس خبري -تلاش نتانياهو براي برقراي ارتباط ميان ايران و داعش!](https://www.namanews.com/Pictures/29217.jpg)
به اعتقاد اغلب كارشناسان نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر در سازمان ملل برسخنان تكراری اش درباره ساخت بمب اتم در ایران تأكید می كند و ایران را حامی تروریسم لقب می دهد.
۱۳۹۳/۷/۷
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)