به گزارش نما به نقل از واحد مرکزی خبر، رجایی اراک را پایلوت این طرح اعلام کرد و افزود: نخستین بار با اجرایی شدن آن در کشور الگوهایی مطلوبی در فرآورده های دامی کشور ایجاد خواهد شد.
وی افزود: قرنطینه و بازرسی دام و شیر از مبدا ، ساخت کشتار گاه صنعتی دام و طیور ، تجهیز کدینگ محصولات پروتیئنی و گوشت خام از جمله مواردی است که در این پایلوت لحاظ شده است.
رییس کمسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس گفت: اجرای طرح شهر سالم از منظر غذا ضرورت ساماندهی نیروی دامپزشکی در بخش دولتی و غیردولتی را می طلبد.
رجایی هدف از اجرای این طرح را تولید فرآورده های غذایی سالم و تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه در حوزه عملکرد سازمان دامپزشکی اعلام کرد.
اجرای طرح شهر سالم از منظر غذا
رییس كمسیون كشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس گفت : طرح شهر سالم از منظر غذا به زودی در كشور اجرا می شود.
۱۳۹۳/۷/۱۰

