نسخه چاپی

گودرزی: از نتایج اینچئون رضایت نسبی دارم

وزیر ورزش و جوانان گفت: از نتایج كاروان ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون رضایت نسبی از نتایج دارم اما این رضایت نباید باعث شود ما متوقف شویم و به همینی كه هست بسنده كنیم.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، محمود گودرزی با تبریک اعیاد قربان، غدیر و ولایت امام هادی (ع) گفت: پیش از اینکه صحبت‌هایم را آغاز کنم باید تشکری از هیئت دولت به خاطر حمایت‌هایی که از ورزش داشت انجام دهم. از مردم عزیز کشورمان که حامی ورزش بودند و اعضای مجلس شورای اسلامی که حمایت‌هایشان را نشان دادند تشکر می‌کنم و خسته نباشیدی هم به رسانه‌ها می‌گویم که در اینچئون تلاش‌های زیادی انجام دادند.

وی درباره نتایج کاروان ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون عنوان کرد: به طور معمول نباید از نتایجی که گرفتیم راضی باشیم و ابراز رضایت کنیم چون اگر چنین احساسی داشته باشیم که به توفیق رسیدیم همین جا متوقف خواهیم شد. باید نگاه‌مان رو به جلو باشد و با توجه به شرایط موجود از فرصت استفاده کنیم تا وضعیت‌مان مطلوب‌تر شود. از نتایج کاروان ایران رضایت نسبی از نتایج دارم اما این رضایت نباید باعث شود ما متوقف شویم و به همینی که هست بسنده کنیم.

گودرزی با اشاره به انتخاب وزیر در ابتدای کار دولت یازدهم، اظهار داشت: با توجه به پروسه انتخاب وزیر که بیش از 3 ماه به طول انجامید و بعد از انتخاب مشکلات زیادی در سازمان ورزش بود کمی زمان را از دست دادیم. سازوکار ورزش با از هم گسیختگی روبرو شده بود. این صحبت من نفی تلاش مدیران قبل نیست اما برخی مشکلات در ورزش کشور وجود داشت. کمیته ملی المپیک با توجه به مشکلاتی که وجود داشت نزدیک یک سال و نیم از برنامه‌هایش عقب افتاده بود و برخی فدراسیون‌ها که جزو تاثیرگذار‌ترین فدراسیون‌ها بودند بدون رئیس و با سرپرست اداره می‌شدند.

وزیر ورزش که در برنامه ورزش و مردم حضور یافته بود، ادامه داد: فدراسیون‌ها بیشتر با این فکر جلو می‌رفتند که چه کسی به عنوان رئیس انتخاب خواهد شد و این در کار آنها وقفه ایجاد می‌کرد. با توجه به تحریم‌هایی که وجود داشت و هنوز هم برخی از تحریم‌ها وجود دارد باید سازوکارهای مناسبی را عملی می‌کردیم تا کمبود زمان را جبران کنیم.

وی با بیان اینکه اولین کار وزارت ورزش برگزاری انتخابات فدراسیون‌ها بود، خاطرنشان کرد: وقتی فدراسیون‌ها انتخابات را پیش رو داشته باشند مطمئنا هیچ برنامه‌ای برای مدال‌آوری و قهرمانی نخواهند داشت به همین دلیل ما باید ابتدا انتخابات را برگزار می‌کردیم تا در آستانه بازی‌های مهم آسیایی برنامه مناسبی داشته باشیم. برگزاری انتخابات نیز با سازوکار قبلی و حواشی که وجود داشت و برخی رسانه‌ها نیز به این حواشی دامن می‌زدند کمی سخت بود و مطمئنا این مسائل روی آماده‌سازی تیم‌ها تاثیر می‌گذاشت.

گودرزی گفت: تا‌ آغاز بازی‌های آسیایی چندین انتخابات را برگزار کردیم که همه آنها به خوبی پیش رفت و البته چند جایی هم ایرادهایی وجود داشت که آنها را انکار نمی‌کنیم اما سازمان بازرسی از برگزاری انتخابات ما کاملا راضی بود و از ما تقدیر و تشکر کرد. درنامه‌ای که به من زده شده اعلام شده که این برای اولین بار بود که قانون در انتخابات فدراسیون‌ها به خوبی اجرا شد.

وی تاکید کرد: انتخابات فدراسیون‌ها بدون دخالت دولت، وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و ... برگزار شد و نزدیک 3 ماه طول کشید تا وضعیت ورزش کشور به شرایط پایداری برسد.

گودرزی درباره برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک عنوان کرد: در انتخابات کمیته ملی المپیک برای اولین بار بود که برنده و بازنده اعلام کردند انتخابات مهندسی شده نبوده و البته برخی اظهارنظرها وجود داشت که مربوط به اقلیت بود.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: من در بحث انتخابات کمیته ملی المپیک حتی اطرافیان خود را از دخالت در این موضوع برحذر داشتم و شاهد بودیم تمامی کسانی که در این انتخابات رای آورده‌اند چهره‌های ورزشی بودند. در واقع تلاش کردیم سیاست‌زدایی شود و متخصصان وارد عرصه شوند و تبعات آن هم این بود که دیگر آن اتفاقاتی که در گذشت رخ می‌داد و زیبنده کشور و نام ایران نبود هم تکرار نشد.

گودرزی که با تعریف و تمجیدهای بی‌پایان بهرام شفیع مجری برنامه ورزش و مردم مواجه شده بود، در ادامه گفت: در بازی‌های آسیایی شرایط به نفع کشورمان بود و حرف اول را در این عرصه آرامش می‌زد و با وجود اینکه برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند نتوانیم آن نتایج دوره گذشته را تکرار کنیم توفیقات خوبی حاصل شد. در مدال‌های نقره و طلا توانستیم رکورد دوره قبل را بشکنیم و موقعیت نسبتا امیدوارکننده‌ای را برای ورزش کشور رقم بزنیم آن هم در شرایطی که زمان کافی در اختیار نداشتیم.

وی ادامه داد: در جلسه با روسای فدراسیون‌ها و همینطور جلساتی که معاونان من با مسئولان فدراسیون‌ها برگزار می‌کردند آنها عنوان کردند فرصت کافی در اختیار نیست با این حال توانستیم نتیجه فنی خوبی را به دست بیاوریم. در بازدید از اردوها بر آماده‌سازی روانی تکنیکال و جسمانی تاکید شد و با وجود کمبود وقت در مجموع ارزیابی من از نتایجی که به دست آمد مثبت است. البته نتیجه به طور کامل مطلوب نیست اما نسبت به گذشته شرایط بهتری رقم خورده است.

وزیر ورزش و جوانان در مورد اینکه آیا هنوز تدریس در دانشگاه را انجام می‌دهد، گفت: در حال حاضر هفته‌ای دو ساعت در دانشگاه تدریس می‌کنم ضمن اینکه پیش از آن فعالیت عملی بیشتری داشتم و در دانشگاه کلاس کشتی برگزار می‌کردم؛ به هر صورت عشق و علاقه به دانشگاه جای خودش را دارد.

گودرزی اظهار داشت: در گذشته مسئولان ورزش کشور مانند داوودی و درگاهی از خانواده ورزش بودند اما بعدا به دلیل جذابیت حوزه ورزش افرادی از حوزه سیاست به آن آمدند که البته آنها هم منشاء خدمات بودند. تلاش ما در وزارت ورزش این بوده که به سمت استفاده از افراد متخصص برویم. معاونان من مانند سجادی، احمدی و شعبانی از اساتید دانشگاه هستند. خانم شهریاری و امیر خادم هم متخصص هستند و حتی در بحث انتخاب روسای فدراسیون‌ها سعی کرده‌ایم تا از افراد متخصص در حوزه ورزش انتخاب کنیم.

وی یادآور شد: اگر رئیس فدراسیونی تخصص ورزشی ندارد باید این ضعف خود را با استفاده از مشاوره‌های ورزشی برطرف کند.

«فدراسیون‌هایی که توفیق ندارند خودشان باید این موضوع را بپذیرند و از مردم عذرخواهی کنند». گودرزی با بیان این جمله، عنوان کرد: اگر ما موفق نیستیم باید عذرخواهی کنیم و این موضوع در خصوص من هم صدق می‌کند. ما باید با مردم روراست باشیم و همه چیز را شفاف بگوییم. اگر سوء مدیریتی در ورزش ما وجود دارد باید گفته شود و از فرافکنی باید فرار کنیم.

وی افزود: اینکه 3 ماه در کار ما تاخیر بوجود آمد و آماده‌سازی ما را به لحاظ زمانی عقب انداخت موضوع کتمان‌نشدنی است اما اگر نتیجه نمی‌گرفتیم نباید این موضوع را بزرگ می‌کردیم و می‌گفتیم به خاطر از دست دادن زمان نتیجه نگرفتیم. باید بگوییم که در ورزش به چه توفیقاتی رسیده‌ایم و آنجایی که با عدم توفیق روبرو شدیم باید دلایل را به روشنی اعلام کنیم. مردم ما باید حرف راست بشنوند و صحبت‌های صحیح به گوش آنها برسد اما متاسفانه رسانه‌ها صحبت‌های راست ما را قبول نمی‌کنند یا حرف‌ها را پالایش می‌کنند.

گوردزی با بیان اینکه نباید حرمت‌ها شکسته شود اظهار داشت: مطمئنا باید نقد وجود داشته باشد و این موضوع در دیگر کشورها نیز وجود دارد. اگر سوء مدیریتی در ورزش ما وجود دارد و باعث لطمه خوردن ورزش می‌شود باید عذرخواهی کنیم. اگر در بخش‌هایی مقصر من بودم که نتوانستیم جایگاه بهتری را در بازی‌های آسیایی کسب کنیم عذرخواهی می‌کنم و البته برخی ضعف‌ها نیز وجود داشت که دلایل آن را خواهم گفت.

وزیر ورزش و جوانان درباره درخشش بانوان در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی گفت: ظرفیت بسیار بالایی را در ورزش بانوان داریم و با وجود محدودیت‌هایی که وجود دارد و در میادین بین‌المللی برای بانوان ما مشکلی ایجاد می‌کنند اما بانوان ما توانسته‌اند درخشش خوبی داشته باشند. برخی فدراسیون‌های جهانی شرایط بانوان ما را پذیرفته‌اند و این موضوع در ورزش‌های بین‌المللی در حال بهتر شدن است که هم‌اکنون فدراسیون جهانی بسکتبال نیز شرایط بانوان ما را پذیرفت. استعدادهای خوبی را در کشور داریم. باید به لحاظ کیفی و کمی ورزش بانوان را ارتقا دهیم و مطمئنا اگر از این بخش غافل بمانیم دچار خسران خواهیم شد.

گودرزی با اشاره به رشدی که ورزش بانوان در چندین سال گذشته داشته است یادآور شد: در بازی‌های آسیایی 2002 بوسان یک شرکت کننده زن داشتیم که تعداد آنها در بازی‌های آسیایی 2006 به 25 نفر رسید که 2 مدال آور برنزی داشتیم. در سال 2010 مجموع شرکت کنندگان زن ایران در بازی‌های آسیایی به 88 نفر رسید که در این بازی‌ها یک طلا، 4 نقره و 9 برنز کسب کردیم اما امسال 58 شرکت کننده زن داشتیم که به لحاظ کمی تعداد آنها کمتر شده بود اما به لحاظ کیفیتی سطح بانوان ما بالاتر رفت.

وی افزود: در مجموع تعداد ورزشکاران ما نسبت به دوره گذشته 80 نفر کمتر شده بود که به دلیل مشکلاتی که در منابع مالی داشتیم نمی‌توانستیم شرکت کنندگان بیشتری را اعزام کنیم اما در این بین 58 شرکت کننده زن کشور توانستند 2 مدال طلا، 7 نقره و 7 برنز کسب کنند که رشد بسیار خوبی در ورزش بانوان بوده است. این نشان می‌دهد ما در دوره‌های گذشته از بخش بانوان و استعدادهای آنها غافل مانده‌ایم.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه نمی‌توانستیم در اعزام ورزشکاران ریسک کنیم، گفت: در این دوره اعزام ورزشکاران ما به لحاظ کمی کمتر شد اما به لحاظ کیفیتی سطح آنها را افزایش دادیم. در بخش بانوان در برخی رشته‌ها به لحاظ عقیدتی و مسائل اسلامی نمی‌توانیم ورزشکارانی در میادین بین المللی داشته باشیم و در برخی رشته‌ها نیز کنفدراسیون‌ها با حضور بانوان ما مشکل دارند. باید ورزشکارانمان را توجیه و مجاب کنیم که با شرایط فعلی در میدان‌های بین‌المللی حاضر شوند و این موضوع در حال جا افتادن است. اکنون بسیاری از کنفدراسیون‌ها شرایط بانوان ما را پذیرفته‌اند و این موضوع در حال بهتر شدن است.

گودرزی با اشاره به امکاناتی که در اختیار ورزشکاران زن ایران قرار گرفته، گفت: نمی‌خواهم بگویم در حق بانوان ظلم شده اما امکانات کمی را در اختیار آنها قرار داده‌ایم و مجموعه ویژه‌ای در اختیار آنها قرار نداده‌ایم. البته در تهران چند نمونه وجود دارد که به همت شهرداری در اختیار بانوان قرار گرفته اما در مجموع امکانات ورزشی برای بانوان بسیار کم است.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات ورزش بانوان نسبت به آقایان بسیار بیشتر است و بانوان به لحاظ جسمانی مشکلات بیشتری نسبت به آقایان دارند چرا که به لحاظ بیولوژیک و دیگر مسائل آنها مشکلات بیشتری را تحمل می‌کنند. امیدوارم با توجه به این شرایط وضعیت آنها بهتر شود و بتوانیم حق بانوان را به صورت مطلوب‌تری به آنها بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان از والیبال، کشتی، بسکتبال، ووشو، تکواندو، کاراته، تیراندازی، تیروکمان، دوچرخه‌سواری و قایقرانی به عنوان رشته‌هایی که نتایج مطلوب را در بازی‌های آسیایی کسب کردند نام برد و گفت: هندبال، وزنه‌برداری و شنا کمتر از حد انتظار نتیجه گرفتند. هندبال دستخوش آفت بازیکن‌سالاری شد که سال‌ها در این رشته وجود داشته و البته بحث اعمال نظر بعضی افراد و سازمان‌ها وجود داشت که من از تصمیم سرپرست فدراسیون در تغییر این شرایط دفاع کرده و اکنون هم دفاع می‌کنم.

گودرزی تصریح کرد: ورزشکاران باید جایگاه خود را بشناسند. آنها باید ورزش کنند، مدال بگیرند و حقوق خود را مطابق با آن چیزی که مشخص است دریافت کنند همانطور که ما اجازه نداریم به عنوان مدیر ورزشی در مباحث فنی دخالت کنیم ورزشکار هم حق ندارد در امور مدیریتی دخالت کند.

وی گفت: دوومیدانی نتایج نامطلوبی گرفت و به غیر از موفقیت تک‌ستاره‌ها نتیجه‌ای که حاصل و برآیند کار در میدان باشد در دوومیدانی دیده نشد. جودو هم همین شرایط را داشت و من از آنها گلایه دارم.

وزیر ورزش و جوانان درباره نتایج تیم فوتبال تصریح کرد: بحث فوتبال به چند عامل بستگی دارد. من بعد از جام جهانی یک اظهارنظر درباره فوتبال داشتم که تهاجم گسترده‌ای علیه من شکل گرفت و گفتند چرا وزیر چنین حرفی را زده است. صبحت من تنها مقایسه نتیجه‌ای 4 دوره حضور تیم ملی در جام جهانی بود و گفتم از نظر نتیجه‌گرایی این نتایج مشابه هم است و ما در هر 4 دوره دو باخت را در کارنامه خود داشته‌ایم.

گودرزی تاکید کرد: این واقعیت به مذاق کسانی که در حاشیه فوتبال هستند و شاید منافعی دارند خوش نیامد.این شرایط حاشیه امنی برای فوتبال ملی ایجاد می‌کند که دیگر کسی اجازه نقد کردن نداشته باشد و نمی‌توانیم دیگر حتی مربی تیم‌های امید و جوانان را نقد کنیم چرا که نقد وزارت دخالت در کار فوتبال می‌دانند و می‌گویند در کار یک سازمان مستقل دخالت نکنید که حاصل آن هم همین باخت‌های غیرمنطقی و دور از شأن می‌شود.

وی افزود: واقعیت این است که ما در فوتبال موفق نبوده‌ایم و مجموعه کارشناسی باید در وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون تشکیل شود و کار را نه به تصمیمات شخصی بلکه به خرد جمعی واگذار کنیم تا اگر اشتباه از جانب سرمربی، کادر فنی یا هر بخش دیگری بوده است برطرف شود. پافشاری بر اشتباه خودش یک اشتباه مضاعف است و باید با تجدیدنظر شرایط بهتری را فراهم کرد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: امیدوارم دوستان رسانه‌ای این کار را به معنای دخالت تلقی نکنند اگر چه به عنوان متولی ورزش باید هم در این مسائل ورود کنیم چرا که من باید پاسخگوی مجلس و دولت باشم. نمی‌شود اعتبار از جانب دولت باشد همچنین فضا و تاسیسات را دولت تهیه کند، حمایت‌ها و پخش تلویزیونی از جانب دولت باشد اما حق تصمیم‌گیری نداشته باشد. درست است که با توجه به تغییرات در اساسنامه کار کرده‌اند که این حق متعلق به خود آن مجموعه باشد اما به هر حال باید پاسخگوی 76 میلیون جمعیت ایران باشیم.

گودرزی تصریح کرد: از نظر من باید به توصیه‌های منطقی توجه شود. مردم ما از پیروزی‌ها خوشحال می‌شوند و از شکست منطقی هم با وجود غمگین شدن ناراحت نخواهند شد و آن را می‌پذیرند اما از باخت غیرمنطقی گلایه دارند. مسئولان فدراسیون فوتبال باید در برخی موارد تجدیدنظر و تغییراتی را ایجاد کنند تا این شرایط در فوتبال ما هم تغییر کند. من همواره در دیدار با روسای فدراسیون‌ها بر ورزش همگانی تاکید داشته‌ام اما برخی رشته‌ها آنقدر مخاطب دارد که کل جامعه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: یک علت عدم موفقیت فدراسیون فوتبال را نبودن متخصصان ورزشی در این فدراسیون می‌دانم که باید آنها به عنوان مشاوران از سوی این فدراسیون مورد استفاده قرار بگیرند. حضور مستمر رئیس فدراسیون و اعضای هیئت رئیسه هم در این زمینه تاثیرگذار است. توصیه‌ام این است که فدراسیون فوتبال در شرایط تغییری بدهد و نگاه فنی ایجاد کند.

وزیر ورزش و جوانان گفت: وزارت ورزش با ایجاد مرکز آموزش که در آستانه آغاز به کار است قصد دارد مربیان برتر دنیا را در تمامی رشته‌ها به ایران دعوت کند که این موضوع در مورد فوتبال هم رخ خواهد داد تا این مربیان بزرگ به دانش‌افزایی مربیان ما بپردازند. در واقع ما قصد داریم از مربیان موفقیت نه در راس تیم‌ها بلکه در راس مربیان خود استفاده کنیم، ضمن آنکه یک کار مطالعاتی و تطبیقی بر روش کانادایی‌ها که یک طرح 5 سطحی خوب را برای پیشرفت در ورزش تهیه کرده‌اند انجام شده که اجرای آن به سود ورزش ما خواهد بود.

گودرزی ادامه داد: باید به داد ورزش کشور برسیم آن هم در شرایطی که ورزش در تمام دنیا در حال پیشرفت است. فاصله ما با کشورهای برتر دنیا مانند چین، کره جنوبی و ژاپن زیاد است و بعد از این 3 کشور به کشورهایی چون قزاقستان، ایران و کره شمالی می‌رسیم. این یک واقعیت است که ما باید این فاصله را از بین ببریم.

وی گفت: یکی از مهمترین موارد برای قهرمان‌پروری توجه به استعدادیابی است. ما برای استعدادیابی 3 برنامه داریم که یکی از آنها ایجاد و تجهیز مراکز استعدادیابی به صورت سالانه در 10 استان است که بدین ترتیب ظرف 3 سال هر 31 استان ما دارای این مراکز می‌شوند ضمن اینکه از آموزش و پرورش خواسته‌ایم تا استعدادها را به تیم‌های ملی معرفی کنند. این موضوع می‌تواند ورزش ایران را بسیار توانمند کند، برای آن نیاز به بودجه است و امیدوارم دولت و مجلس از این موضوع حمایت کنند و اعتبار لازم را در اختیار ما قرار دهند.

وزیر ورزش و جوانان در مورد احتمال اینکه به عنوان عضو مجمع فدراسیون فوتبال درخواست مجمع فوق‌العاده برای تغییرات در این فدراسیون را داشته باشد، تاکید کرد: معتقدم اینکه مجمعی تشکیل شود و بحث عدم کفایت در دستور کار قرار بگیرد جایز نیست. ما معتقدیم باید اصلا‌ح‌طلبانه وارد بحث فدراسیون فوتبال شویم و امیدوارم مسئولان فدراسیون فوتبال کمک کنند تا این روند اصلاحات در فدراسیون انجام شود.

گودرزی از تشکیل معاونتی فرهنگی، آموزشی و پژوهشی خبر داد و افزود: کارگروهی را تشکیل داده‌ایم که تولیدات دانشگاه‌ها را به داخل ورزش بیاورند تا از ظرفیت‌های آنها استفاده کنیم. کارگاهی داریم که باید به خوبی از ظرفیت‌های دانشگاهی کشور در این کارگاه استفاده کنیم. این ظرفیت‌ها تا به اینجا نیز ایده‌های بسیار جالبی داشته‌اند که در خصوص ورزش همگانی، فدراسیون‌ها و ... بسیار مناسب بوده است.

وی افزود: باید به ظرفیت‌های علمی کشور بیشتر توجه کنیم اما برخی مسائل وجود دارد که باعث می‌شود ورزش از متن به حاشیه کشیده شود و نباید این اتفاق رخ دهد. خادمان ورزش باید تلاش بیشتری کنند تا به متن ورزش پرداخته شود نه اینکه بخواهیم به سمت حاشیه برویم. برخی جذابیت‌ها در حاشیه‌ها وجود دارد که ناخواسته افراد به سمت آنها می‌روند اما باید بیشتر تلاش کنیم تا متن دیده شود.

گودرزی گفت: تلاش‌های کمیته ملی المپیک را در بازی‌های آسیایی نباید نادیده بگیریم. این کمیته در مدت زمان 6 ماه کمیته ملی المپیک جلسات بسیار خوبی با فدراسیون‌ها برگزار کرد و برنامه‌های خوبی را تنظیم کردند که اکنون نباید تلاش آنها را برای خودمان مصادره کنیم و این کار درست نیست. اعزام کیفی ورزشکاران جای تشکر دارد که هر دو طرف (کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌ها) تلاش کردند اعزامی کیفی داشته باشیم و در این بین ما بیشتر پشتیبان کمیته ملی المپیک باشیم. در مجموع معتقدم مسائل علمی در ورزش به خوبی جواب می‌دهد و امیدوارم بار دیگر رویکرد علم محور وارد ورزش شود و اینکه چه اتفاقی افتاد تا موفقیت‌ها به دست آید را به صورت علمی بررسی کنیم.

وزیر ورزش و جوانان به ضعف ورزش ایران در به دست آوردن کرسی‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: حضور ما در دیپلماسی ورزش بسیار ضعیف است حدود 200 کرسی در فدراسیون‌های جهانی و سطح قاره داریم اما این کرسی‌ها اثربخش نیستند. ما تشکیلاتی را مد نظر قرار داده‌ایم تا تعداد کرسی‌هایمان را بیشتر و اثربخش‌تر کنیم و باید برای این کار تلاش بیشتری شود.

گودرزی یادآور شد: بنده قصد نداشتم به اینچئون بروم اما تماسی با من گرفته شد و از اینچئون اعلام کردند شیخ احمد رئیس شورای المپیک آسیا می‌خواهد مرا ببیند. اولین سوال من این بود که آیا حضور من در اینچئون برای ورزش کشور آوردگاهی خواهد داشت یا خیر که گفتند آوردگاه خواهد داشت و برای من مسجل شد که به اینچئون بروم. دلیل اصلی من برای حضور در کره جنوبی دیدار با شیخ احمد بود و همچنین تلاش کنم تا حق ورزشکارانمان پایمال نشود.

وی با اشاره به جلسه‌ای که با شیخ‌احمد برگزار کرد اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود و شیخ احمد نیز رضایت کاملی را از این جلسه داشت. در خصوص تعاملات دو طرفه صحبت‌های خوبی مطرح کردیم تا رابطه ما با شورای المپیک آسیا بهتر شود و قرار شد در سفری که رئیس شورای المپیک آسیا به اصفهان خواهد داشت نشست دیگری با او داشته باشیم. امیدوارم این جلسات باعث شود ما کرسی‌های خوبی را کسب کنیم و فارغ از حضور فردی، حضور گروهی و سازوکاری ما در دیپلماسی ورزش بسیار اهمیت دارد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه در زمان حضورم در اینچئون دیداری هم با کیم رئیس کنفدراسیون کشتی آسیا داشتم خاطرنشان کرد: وقتی با کیم کره‌ای صحبت می‌کردم می‌دانستم قرار است در کشتی چه اتفاقی رخ دهد و قبل از هر چیز در خصوص وضعیت کشتی فرنگی کره جنوبی از او سوال کردم. پرسیدم که آیا کشتی فرنگی کره ضعیف‌تر از کشتی آزادش است که کیم پاسخ داد کره‌ای‌ها در فرنگی بهتر از ایران هستند. همان جا پی بردم که مسائلی وجود دارد و این موضوع را در کشتی عبدولی دیدیم که چگونه حق ما را خوردند

گودرزی ادامه داد: در کشتی عبدولی کره‌ای‌ها به لحاظ فنی اشتباه کردند. بعد از اینکه اجرای فن شده بود، داور وسط خطایی اعلام نکرد و پس از اعلام نتیجه پیروزی داوران نظرشان را عوض کردند و نتیجه به نفع کشتی‌گیر کره‌ای شد. این موضوع به لحاظ قضاوت، اخلاقی، ورزشی و قهرمانی به هیچ وجه درست نبود و دیدید که همین ناداوری روی روحیه دیگر کشتی‌گیران ما نیز تاثیر گذاشت.

وی در پاسخ به این سوال که وزارت ورزش و جوانان چه برنامه‌ای برای المپیک 2016 ریودوژانیرو دارد گفت: امیدوارم تا قبل از آغاز ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) بتوانیم جشنی را برپا کنیم و پاداش ورزشکارانمان را بدهیم. قبل از سفر آنها به اینچئون این کار صورت گرفت و پاداش ورزشکاران را دادیم که جشن بدرقه تاثیر مثبتی روی روحیه آنها داشت اما در تلاشیم جشن دیگری برپا کنیم و پاداش قهرمانان را هر چه زودتر بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: برای المپیک 2016 و بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا نیز ستادی را تشکیل دادیم که به این موضوع بپردازند و امیدوارم اگر ما بودیم یا نبودیم این ستاد به کار خود ادامه دهد. ما باید به ورزش‌های مدال‌آور توجه بیشتری کنیم و همچنین ظرفیت‌های ورزش بانوان را ارتقا ببخشیم چرا که آنها می‌توانند باعث اعتلای سطح ورزش کشور شوند.

۱۳۹۳/۷/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...