غلامعلی افروز در گفتوگو با آنا درخصوص نحوه انتخاب همسر توسط جوانان اظهار داشت: مولفههای انتخاب همسر باید به گونهای باشد که فرد را به آرامش برساند اما این روزها جوانان مولفههایی همچون زیبایی و ثروت را ملاک اصلی خود در انتخاب همسر قرار دادهاند.
وی افزود: ایمان، پاکی نفس و کفویت اصول مهم در انتخاب همسر است که باید بازشناسی شود اگر دختر و پسر جوان قبل از ازدواج هیچ آلودگی جنسی نداشته و با یکدیگر ازدواج کنند بالاترین رضایتمندی را از زوجیت و زندگی خود دارند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه باید جوانان را به سمتی هدایت کنیم که در ازدواج به دنبال اصول آرامشگری باشند، گفت: چهره زیبا و ثروت ملاکهای اصلی انتخاب همسر نیست.
افروز ادامه داد: هم اکنون اغلب خانوادههای ایرانی تاکید دارند که در ازدواج پسر حتما باید بزرگتر از دختر باشد این اندیشه وامانده و متحجرگرایانه است و برای زندگی در دنیای امروز نیست این روزها بنده به عنوان یک روانشناس با ازدواج دختر و پسری که خانم یک تا سه سال از همسرش بزگتر باشد به هیچ عنوان مخالفت نمیکنم بلکه آنها را برای ازدواج با یکدیگر تشویق کرده و از مخالفت خانوادهها متعجبم.
رييس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور، خاطر نشان كرد: مطالعات در كشور نشان ميدهد، ازدواجهايي كه در آن دختر دو سال از پسر بزرگتر است، ازدواجهاي مستحكمتري هستند و كمتر به طلاق كشيده ميشوند.
آیا عروس میتواند بزرگتر از داماد باشد؟
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: اصرار بر اینكه دختر در ازدواج كوچكتر از پسر باشد اندیشه متحجرگرایانه است، مطالعات در كشور نشان میدهد،ازدواجهایی كه در آن دختر دو سال از پسر بزرگتر است،ازدواجهای مستحكمتری هستندو كمتر به طلاق كشیده میشوند.
۱۳۹۱/۳/۲۲