به گزارش نما به نقل از ایسنا، رأی جدید در مجموع 53 سرویس اینترنتی را دربرمیگیرد و در مورد شش سرویس دهنده اینترنتی مهم کشور نیز اجرا خواهد شد.
مسدود شدن سایتهایی از این نوع در سال 2012 شروع شد و حکم تازه تعداد وبسایتهای مسدود شده به خاطر دادن دسترسی غیرمجاز به آثار دارای حق نشر را به 93 میرساند.
با این همه یک کارشناس هشدار داده است که وجود سایتهای مشابه و راههای دیگر دور زدن این محدودیتها احتمالا باعث ادامه نقض قانون توسط کاربران خواهد شد.
این فهرست شامل سایتهای بیتسوپ، آیپی تورنت، آیسوهانت، سوموتورنت، تورنتدیبی، تورنتفانک، تورنتز، وارز بیبی و رپید موویز میشود.
کریس مارسیچ، مدیر بخش اروپایی موسسه مینی پونی آرمی میگوید: برای تضمین اجرایی شدن دستور دادگاه لازم است که ارائهدهندگان خدمات اینترنت دسترسی به سایتهای غیرقانونی را مسدود کنند. این روشی پذیرفته شده و مشروع برای مقابله با نقض آنلاین حق نشر است.
به گفته او، این روش به دقت سایتهایی را نشانه میگیرد که تنها هدفشان سود اقتصادی از طریق سرقت داشتههای دیگران است و پولی نیز به چرخه اقتصاد مشروع و قانونی بازنمیگردانند.
بیست و یک سایتی که مشمول حکم دادگاه میشوند، به دلیل شکایت بی پی آی، یک شرکت در صنعت موسیقی بوده است.
به گزارش بیبیسی، بسیاری از سرویسها میزبان لینکهای نرمافزارهای دزدی، نمایشهای تلویزیونی، کتابهای الکترونیکی و فیلمها و موسیقی بودهاند. اسکای، بیتی، همه چیز همه جا، تاک تاک، او2 و ویرجیناز جمله ارائهکنندگان خدمات اینترنتی هستند که مشمول این دستور دادگاه میشوند.
به گفته بزرگترین فراهمکننده پهنای باند در انگلیس، بی.تی تنها در صورتی دسترسی به وبسایتهای ناقض حق نشر را مسدود میکند که دادگاه به چنین کاری حکم کند. این نظر دیگر شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی نیز هست.
دستور دادگاه عالی برای بستن وبسایتهای ناقض حق مولف
براساس فرمان جدید دادگاه عالی انگلیس، بزرگترین گروه از وبسایتهایی كه در كار سرقت و نقض حقوق مولف هستند مسدود میشوند.
۱۳۹۳/۹/۸