به گزارش نما به نقل از فارس: غلامرضا کرد افشاری در رابطه با راه های تقویت کننده معده به روش طب سنتی گفت: زنجبیل گیاهی است که تقویت کننده معده است و سوءهاضمه و رطوبت های زائد چسبیده به سطح معده و روده ها را پاک می کند. همچنین ماش نسبت به سایر حبوبات نفخ کمتری ایجاد می کند و مصرف بادام نیز برای رفع ناراحتی های گوارشی مفید است.
وی ادامه داد: سبزی هایی مثل نعناع، گشنیز و کرفس علاوه بر اینکه تقویت کننده معده هستند، سردی معده، زخم و ناراحتی های گوارشی را برطرف کرده و مسکنی برای دردهای معده هستند.
کردافشاری ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی، سوزش معده و ترش کردن آن می تواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش با گرسنگی بهبود می یابد و با مصرف غذا تشدید می شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: گاهی نیز سوزش و ترش کردن معده به دلیل سودایی است که در دهانه معده ریخته می شود که در این صورت سوزش با غذا خوردن بهبود می یابد.
وی افزود: در هر صورت افرادی که دچار سوزش معده و ترش شدن آن می شوند بهتر است از غذاهای غلیظ و نان هایی مثل فطیر و باگت که هضم خوبی ندارند بپرهیزند و از گوشت هایی استفاده کنند که به صورت کبابی بوده و سریع هضم شوند.
وی افزود: اگر سوزش و ترش کردن معده با غذا خوردن بهتر می شود، می توان از شربت سکنجبین استفاده کرد.
کردافشاری گفت: مصرف مخلوط کنجد له شده با نبات، ترشی و رطوبت معده را برطرف می کند، همچنین استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه سوزش معده را تسکین می بخشد.
خوردنیهای مفید برای معده
یك متخصص طب سنتی، مصرف سبزیهایی مانند گشنیز، كرفس و نعناع را برای تقویت معده، پاكسازی و رفع دردهای آن مفید دانست و گفت: برای رفع دردهای معده بهترین روش، رعایت آداب صحیح غذا خوردن است و بهترین علاج، كم كردن غذا و رعایت كردن اصول غذا خوردن است.
۱۳۹۳/۱۰/۲۲