نسخه چاپی

هاآرتص : آرامش ۴۰ ساله پایان یافت

یك رسانه صهیونیستی با اجتناب ناپذیر دانستن رویارویی با حزب الله از پایان آرامش ۴۰ ساله در جولان اشغالی و هشت ساله با لبنان خبر داد.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، رسانه صهیونیستی هاآرتص در شماره روز جمعه خود اذعان کرد که آرامش 40ساله در جولان با سوریه و هشت ساله با لبنان تمام شده است و حوادث نشانه این است که درگیری هایی در آینده در مناطق جولان و مزارع شبعا رخ خواهد داد.

"عاموس هرئیل" تحلیلگر نظامی این رسانه اعلام کرد: آرامش با کشته شدن یک افسر و نظامی اسرائیلی به مرزهای شمالی(فلسطین اشغالی) بازگشته است.اما حادثه کشته شدن ژنرال ایرانی و 6 نفر از نیروهای حزب الله و شلیک موشک از سوریه به جبل الشیخ و حمله به کاروان نظامیان اسرائیلی نشانه پایان آرامش در مرزها سوریه و لبنان است.

این تحلیلگر صهیونیست می افزاید: طوفانی که از سوریه شروع شده است از کنترل خارج شده است و جبهه های جدیدی به وجود آورده است و حزب الله هزاران نفر از نیروهای خود را به کمک نظام سوریه فرستاد و اسرائیل اعلام کرده است که مانع از حرکت کاروان سلاح برای حزب الله خواهد شد و گروه های مخالف بر بخش اعظم مرز سوریه با جولان مسلط هستند و ایران و حزب الله پایگاه هایی در سمت شمالی در مرز با هدف اجرای عملیات ضد اسرائیل از جولان دایر کرده اند.

عاموس هرئیل تاکید کرد: نتیجه می گیریم که 40 سال آرامش از زمان 1973 و آرامش با لبنان پس از جنگ 2006 تمام شده است و باید منتظر رویایی آتی باشیم به شکل حمله و واکنش متقابل و جامعه بین الملل باید مانع از جنگ فراگیر شود.

وی بیان کرد: بازدارندگی طرفین سبب می شود که سایه و شبح جنگ دور شود مگر اینکه روند تحولات به شکل شتابزده ای حرکت کند و غیر قابل پیش بینی باشد که بر این اساس جنگ در سال های آینده قابل انتظار است.فعلا منافع استراتژیک طرفین بر موضوعات دیگر غلبه کرده است و مانع از بحرانی شدن بیشتر اوضاع شده است اما این بدان معنی نیست که جنگ در جبهه شمالی نادیده گرفته شود به ویژه که اوضاع هر لحظه قابل انفجار است.درباره واکنش ایران نیز موضوع تمام نشده است.

این تحلیلگر صهیونیست نوشته است: روابط اسرائیل با آمریکا نگران کننده است و نتانیاهو در هفته های اخیر این رابطه را خراب کرده است.در صورتی که اوضاع در جبهه شمالی(فلسطین اشغالی) شعله ور شود اسرائیل به حمایت قوی آمریکا نیاز دارد خواه در جبهه دیپلماتیک و خواه تسلیحاتی.در صورت بر افروخته شدن جنگ در شمال مشکل خطرناکی پیش می آید.

۱۳۹۳/۱۱/۱۱

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...