نسخه چاپی

حومه تهران آماده تفكیك آب شرب از بهداشتی

معاون نظارت بر بهره برداری شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور با اشاره به این كه مطالعات لازم برای تفكیك آب شرب از بهداشتی صورت گرفته گفت: تفكیك آب در حومه تهران اجرا خواهد شد.

به گزارش نما، حمیدرضا تشیعی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد پروژه تفکیک آب شرب از بهداشتی در تهران گفت: مطالعات لازم برای انجام این کار در حومه تهران پایان یافته و آماده اجرا هستیم.

وی با تاکید بر این‌که تفکیک آب شرب از بهداشتی با ظرفیت سازی بخش خصوصی صورت خواهد پذیرفت گفت: هر جا که آب به صورت دو سامانه‌ای توزیع شود با مشارکت بخش خصوصی خواهد بود.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در مورد مشارکت بخش خصوصی در زمینه توزیع آب دو سامانه‌ای گفت: آب و زمین در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت تا در پروژه سرمایه‌گذاری کنند.

تشیعی در مورد قیمت آب شرب توزیع شده از طریق سامانه دوم پس از تفکیک آب شرب و بهداشتی گفت: قطعا قیمت آب شرب توزیعی از قیمت آب معدنی کمتر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وزارت نیرو درصدد تفاهم با وزارت بهداشت بر سر شاخص‌های آب بهداشتی است و تفکیک آب پس از تفاهم انجام خواهد شد.

جداسازی آب شرب از بهداشتی هنوز اجرا نشده است

حمیدرضا تشیعی در مورد پروژه تفکیک آب شرب از بهداشتی با تاکید بر این‌که چارچوب کار مشخص است و مطالعات فنی و فرهنگی برای انجام این کار در مشهد صورت گرفته، گفته بود که در حال حاضر برای تفاهم در زمینه استاندارد آب بهداشتی در شبکه اصلی با وزارت بهداشت بحث دو جانبه داریم.

وی با تاکید بر این‌که اخذ استاندارد ملی زمان‌بر است لذا درصدد تفاهم با وزارت بهداشت هستیم گفت:‌ به محض تفاهم با آن وزارتخانه، با توجه به آماده اجرا بودن تفکیک شرب و بهداشتی این کار صورت خواهد گرفت.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در مورد توزیع آب کارتی در بجستان در خراسان رضوی گفت: آبی که در آن منطقه در شبکه توزیع می شود آب شرب است اما توزیع آب کارتی به دلیل محدودیت منابع آب و توزیع آب با کیفیت‌تر و مطلوب‌تر از نظر آشامیدن است.

تشیعی با تاکید بر این‌که در حال حاضر در شهر قم، بجستان و ساوه آب کارتی توزیع می شود، توزیع آب از طریق دومین سامانه را به دلیل محدودیت منابع آبی خواند و گفت: تفکیک آب شرب و بهداشتی در کشور پس از تفاهم با وزارت بهداشت صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، پیش از این در برخی خبرهای منتشر شده ذکر شده بود که بحث‌های تازه‌ای برای مدیریت آب آشامیدنی و بهداشتی کشور مدنظر است که اولین اقدام‌ها در این حوزه، ایجاد ایستگاه‌های توزیع آب آشامیدنی در شهر بجستان خراسان رضوی و آغاز فروش کارتی آب است.

گفته می‌شود، اکنون قیمت خرید هر لیتر آب شرب برای مصرف‌کنندگان ١٠ تومان است درحالی‌که به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، کیفیت این آب از کیفیت بطری‌های آب معدنی نیز بیشتر است. این درحالی است که حسین اسماعیلیان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی گفته است: پیش‌بینی ما این است که برای تابستان ۹۴ حدود ۲۸ شهر استان که ۶۵‌درصد جمعیت شهرهای استان را شامل می‌شوند متاثر از وضع کم‌آبی باشند. وی افزود: ١٠٠‌درصد جمعیت شهری استان خراسان رضوی از خدمات آب شرب و بهداشتی برخوردارند.

۱۳۹۳/۱۱/۱۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...