به گزارش نما، ماشاءالله صادقی در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: با توجه به اینکه هزینههای درمان ترک اعتیاد زیاد است، باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
وی افزود: عده زیادی از مصرفکنندگان موادمخدر که داوطلب ترک هستند، وضعیت مالی خوبی ندارند و بیمه ترک اعتیاد به شدت نیاز است.
صادقی با اشاره به اینکه تمام مصرفکنندگان موادمخدر که در مراکز ترک اعتیاد بستری میشوند برای درمان بیماریهای غیرمرتبط با اعتیاد بیمه هستند، اظهار کرد: اعتبار برای تحت پوشش قرار گرفتن مصرفکنندگان موادمخدر از سوی دولت تصویب شده اما تامین نشده است.
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با بیان اینکه بیمه معتادان در دستور کار دولت بوده است، ادامه داد: بیمه مصرفکنندگان موادمخدر در کاهش تعداد معتادان کمکدهنده است.
وی افزود: در حال حاضر درمان ترک اعتیاد به صورت سرپایی در مراکزی که شرایط مطلوبی دارند 105 هزار تومان و بستری مصرفکننده موادمخدر در یک ماه بین 500 تا 600 هزار تومان در این مراکز هزینه دارد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر حدود 40 مرکز غیرمجاز ترک اعتیاد در مشهد وجود دارد که در حدود دو هفته آینده جمعآوری میشوند.
صادقی گفت: بعضی از مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد شرایط را برای تبدیل به یک مرکز مجاز دارند که این امر توسط نمایندگان بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ستاد مبارزه با موادمخدر بررسی و تشخیص داده میشود.
ترك اعتیاد تحت پوشش بیمه قرار گیرد
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی گفت: متاسفانه تاكنون درمان ترك اعتیاد تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است.
۱۳۹۳/۱۱/۲۵