نسخه چاپی

وضعیت بیمه خبرنگاران تغییر می‌كند

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد از تغییر وضعیت بیمه خبرنگاران خبر داد و گفت: خبرنگاران باید توسط رسانه‌های خود بیمه شوند.

به گزارش نما به نقل از فارس، حسین انتظامی، بعد از ظهر امروز در جمع مدیران مسئولان نشریات محلی، سرپرستان روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های سراسری و خبرنگاران استان یزد با بیان اینکه سیاست جدی وزارت ارشاد، حمایت از نشریات محلی است، اظهار داشت: این سیاست را نه شعارگونه بلکه در عمل اجرایی خواهیم کرد.

وی بیان کرد: الگوی مصرف رسانه‌ای امروز در دنیا عوض شده و نقش رسانه‌های سراسری روز به روز در حال کاهش است زیرا دلبستگی مردم به رسانه‌های محلی انکارناپذیر است.

انتظامی با بیان اینکه به جای رسانه‌های سراسری، برخی رسانه‌های دیگر با فرصت مواجه هستند، خاطر نشان کرد: رسانه‌های اجتماعی، رسانه‌های تخصصی، رسانه‌های بین‌المللی و رسانه‌های محلی هر روز با رشد آمار مخاطبان خود مواجه هستند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد ادامه داد: یک رسانه سطح متوسط محلی از نظر وزارت ارشاد به مراتب بهتر از یک رسانه موفق کشوری است و مردم نیز علاقمندی بیشتری به رسانه‌های محلی نشان می‌دهند.

انتظامی تصریح کرد: از ورود رسانه‌های سراسری به خیمه‌گاه رسانه‌های محلی باید جلوگیری کنیم و این اقدام به مُر قانون عمل می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دو تخلف عمده در زمینه ویژه‌نامه‌های محلی روزنامه‌های سراسری خاطر نشان کرد: توزیع جدا از روزنامه و پر شدن صفحات با بیش از 30 درصد آگهی، دو تخلف عمده‌ای است که روزنامه‌های سراسری در مورد ویژه‌نامه‌های محلی خود انجام می‌دهند که با آن به شدت برخورد خواهد شد.

انتظامی تصریح کرد: توزیع جداگانه ویژه‌نامه‌ها ممنوع است و این روال در گذشته رعایت نمی‌شد اما اکنون از ادارات ارشاد خواسته‌ایم که بسیار جدی در مقابل این اقدام بایستند.

این مسئول اداه داد: در صورتی که بیش از 30 درصد مطالب این ویژه‌نامه‌ها، آگهی باشد نیز تخلف محسوب می‌شود و در مورد هر دو تخلف یاد شده، اعمال قانون با جدیت کامل انجام خواهد شد.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیمه خبرنگاران اظهار داشت: اینکه بیمه خبرنگاران را دولت پرداخت کند، وابستگی خبرنگار به دولت را رقم می‌زند و معتقدیم خبرنگار نباید وابسته به دولت باشد.

انتظامی تصریح کرد: علت اینکه بالاترین نرخ آمد و شد در روزنامه‌نگاری است، یکی از دلایلش این است که روزنامه‌نگاران به رسانه خود احساس وابستگی نمی‌کنند و ما باید این انگیزه را در خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ایجاد کنیم که این احساس وابستگی، برای صاحبان امتیاز و مدیران مسئول هزینه دارد.

وی خاطرنشان کرد: روزنامه‌ای که 25 نیرو نداشته باشد، اسمش روزنامه نیست و باید تلاش کنیم تا استانداردهای کیفی را بالا ببریم که در این راستا روزنامه‌ها در سطح کشور با 40 آیتم امتیازبندی می‌شوند.

انتظامی با بیان اینکه روزنامه‌های چهار صفحه‌ای حذف شده اما باید هشت صفحه‌ای‌ها را نیز به سمت 12 صفحه‌ای و بیشتر ببریم، تصریح کرد: شرایط روزنامه‌های کشور باید به سمت استاندارد برود.

وی در مورد بیمه خبرنگاران خاطر نشان کرد: یارانه‌ای به روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها پرداخت خواهیم کرد و خود رسانه‌ها خبرنگاران را بیمه خواهند کرد و به این شکل، خبرنگاران از بیمه دولتی خارج می‌شوند.

انتظامی تصریح کرد: خبرگزاری‌ها باید حداقل 25 نفر و حداکثر 100 نفر را بیمه کنند که هزینه آن توسط وزارت ارشاد پرداخت می‌شود ضمن اینکه برای رابطان خبری نیز تا 100 نفر در کل کشور سهمیه داریم.

در این نشست نمایندگان رسانه‌های استان یزد نیز به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.

۱۳۹۳/۱۲/۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...