نسخه چاپی

افراد شاد دیرتر پیر می‌شوند

یك پزشك و پژوهشگر طب سنتی گفت: شادی از مهمترین اعراض نفسانی است و شادی به اندازه برای بدن اثرات مفید بر جای می‌گذارد و افراد شاد دیرتر از دیگران پیر می‌شوند.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، فاطمه مرادی درباره نقش حالات روحی و روانی در بدن اظهار داشت: در طب سنتی حالات روحی و روانی با عنوان اعراض نفسانی یاد می‌شود که شامل غم، اندوه، شادی، ناامیدی، اندیشه کارهای مهم،خشم، نگرانی و ... است.

به گفته وی در کل اعراض نفسانی برای همه مزاج‌ها مضر است، مخصوصاً افرادی که سراسر زندگیشان در آرامش زندگی کردند و ناگهانی دچار اعراض نفسانی می‌شوند و بیشتر از دیگران آسیب می‌بینند.

این پزشک و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: اعراض نفسانی در شخصی که همیشه در زندگی با آرامش زندگی کرده است، آسیب فراوانی می‌رساند؛ ممکن است که سیستم گوارش فرد اختلال پیدا کند و دچار سوء هاضمه یا مشکلات دیگر شود یا حتی سیستم خواب شخص به هم می‌ریزد.

مرادی عنوان کرد: شادی از مهمترین اعراض نفسانی است و شادی به اندازه برای بدن اثرات مفید بر جای می‌گذارد ولی شادی بیش از حد خود تاثیرات منفی بر بردن می‌گذارد و شادی باید همیشه در تعادل باشد.

وی افزود: افراد شاد دیرتر از بقیه پیر می‌شوند. حالا شادی بیش از حد یا شادی که ناگهانی به فرد برسد که همان قضیه ذوق مرگ است، روی جسم تاثیرات زیادی دارد و در هنگام شادی بیش از حد روح ناگهان از بدن، خارج شده و برخی از مرگ‌ها بر اثر شاد شدن نگهانی اتفاق می‌افتد و فرد سنگ کوب می‌کند.

این پزشک و پژوهشگر طب سنتی بیان داشت: احساس امنیت و احساس امیدواری اثراتش روی بدن مانند اثرات شادی به اندازه است. کسی که نا امیدی زیادی دارد، اثرش روی بدن مثل کسی است که خیلی غم و غصه داشته باشد.

مرادی اضافه کرد: در مورد اندیشه‌های مهم مسئله‌ای که در طب سنتی به آن اشاره شده است، اندیشه مهم هدف داشتن در زندگی برای رسیدن به هدف برنامه است، کسی که در زندگی‌اش برنامه‌ای ندارد یعنی بی هدف زندگی می‌کند، همه نیروهای بدنش از جمله حرارت غریزی دچار ضعف می‌شود. افراد تنبل و بی حال همینطور بی‌حالیشان بیشتر می‌شود.

وی گفت: یکسری حالت‌های روانی باعث افزایش گرمی در بدن می‌شود. حالات روحی و روانی مانند خشم، لذت، امید و اندیشه کارهای مهم که این چند حالت روانی باعث افزایش حرارت بدن می‌شود.

این پزشک و پژوهشگر طب سنتی افزود: به افرادی که مزاجشان سرد و تر است، یک مقدار خشم برایشان مفید است و موجب افزایش گرمی و کم شدن سردی بدنشان می‌شود، برخی حالات روانی مثل ترس، غم و ناامیدی باعث افزایش سردی در بدن می‌شود.

۱۳۹۳/۱۲/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...