نسخه چاپی

دیدار حساس ته‌جدولی‌ها برنده نداشت

دیدار تیم‌های نفت مسجد سلیمان و راه‌آهن با نتیجه تساوی به پایان رسید.

به گزارش نما ، تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان در نخستین دیدار هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر عصر امروز از ساعت 17 و 30 دقیقه در ورزشگاه شهید بهنام محمدی به مصاف راه‌آهن رفت که در پایان دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

میلاد محمدی در دقیقه 50 برای راه‌آهن گلزنی کرد و حمید بوحمدان نیز در دقیقه 72 از روی نقطه پنالتی گل تساوی‌بخش نفتی‌ها را به ثمر رساند.

قضاوت این دیدار برعهده حسین زرگر بود. وی در این دیدار به ایگور ننزیج، میلاد محمدی، سیامک کوهنورد و محسن ایران‌نژاد از راه‌آهن و حمید بوحمدان و محمود تیغ‌نورد از نفت مسجد سلیمان کارت زرد نشان داد. داور در این دیدار سعید سالارزاده از نفت را در دقیقه 90+4 با کارت زرد دوم جریمه و از بازی اخراج کرد.

این تساوی تیم‌های قعرنشین جدول بود و هیچ یک از تیم‌ها سودی از این یک امتیاز نبردند و بیشتر رقبای انتهای جدولی آنها بودند که از این تساوی سود بردند.

در این دیدار نفت مسجد سلیمان از حضور تماشاگرانش در ورزشگاه محروم بود اما برخی هواداران در پشت‌بام‌های منازل اطراف ورزشگاه بازی را نظاره‌گر بودند.

۱۳۹۴/۱/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...