نسخه چاپی

سند راهبردی سازمان امور مالیاتی كشور ابلاغ شد

معاون پژوهش، برنامه ریزی و امور بین الملل سازمان از به روز رسانی و ابلاغ سند راهبردی سازمان امور مالیاتی كشور مربوط به دوره چهار ساله 1393 تا 1396 خبر داد.

به گزارش نمااز رسانه مالیاتی ایران، محمدرضا عبدی افزود: این سند راهبردی براساس اولویت های راهبردی ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی و با تکیه بر توان کارشناسان این سازمان تدوین شده و به تایید وزیر امور اقتصادی و دارایی رسیده است.

وی تصریح کرد: سند راهبردی سازمان که شامل سه سرفصل اساسی اهداف، اقدامات استراتژیک و برنامه های عملیاتی است، براساس نظام نامه اجرایی سامانه مدیریت استراتژیک وزارت امور اقتصادی و دارایی و متناسب با تغییر شرایط متغیرهای اقتصادی و قوانین و سیاست های ناظر بر سازمان تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: این سند همچنین با توجه به بازخوردی که از اجرای اهداف کمی و اقدامات راهبردی به دست می آید، هر شش ماه روزآمد می شود که از نتایج آن در اولین دوره روزآمدسازی، می توان به تغییر اهداف راهبردی به 28 هدف و اقدامات راهبردی و عملیاتی به 56 اقدام اشاره کرد.

عبدی، در خصوص اهداف کمی راهبردی سازمان امور مالیاتی در این چهار سال گفت: افزایش میزان تحقق درآمدهای مالیاتی، افزایش سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی، افزایش نسبت مالیات از هزینه های جاری دولت از مهمترین این اهداف کمی راهبردی به شمار می روند.

وی ادامه داد: افزایش شناسایی مودیان جدید،اصلاح و بازنگری قانون مالیات های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده، گسترش دامنه شمول قانون مالیات بر ارزش افزوده، افزایش خدمات الکترونیکی و غیرحضوری، افزایش برون سپاری فعالیت های تصدی گری، ارتقا شاخص سلامت اداری، افزایش دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی درون سازمانی و برون سازمانی و اجرای طرح جامع مالیاتی از دیگر اهداف کمی است که در این چهار سال دنبال می شود.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و امور بین الملل سازمان، با اشاره به اینکه براساس این سند استراتژیک، اقدامات راهبردی و برنامه های عملیاتی برای سازمان مشخص شده، گفت: از مهمترین این اقدامات و برنامه ها می توان به ایجاد پایگاه اطلاعات مودیان مالیاتی در اجرای ماده 120 قانون برنامه پنجم توسعه، طراحی و اجرای آزمایشی نرم افزار یکپارچه مالیاتی، تعریف و پیاده سازی خدمات مودیان، نصب صندوق های مکانیزه فروش در اجرای ماده 121 قانون برنامه پنجم توسعه ، الکترونیکی شدن پرداخت مالیات و ساده سازی فرآیند الکترونیکی پرداخت مالیات و تدوین برنامه جلوگیری از فرار مالیاتی اشاره کرد.

عبدی خاطرنشان کرد: افزون بر این موارد، برخی اقدامات راهبردی و عملیاتی نیز تحت عنوان «بسته مفاهمه راهبردی» و «بسته نهادینه سازی راهبردی» از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی، به تمام مراکز مسئولیت شامل معاونت ها، سازمان ها و بانک های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شده است.

وی اظهار داشت: به منظور افزایش آگاهی عمومی نسبت به رویکرد و راهبردهای سازمان و دریافت نقدهای کارشناسان و ذینفعان، این سند راهبردی در دسترس عموم قرار گرفته تا علاقمندان بتوانند با مراجعه به سامانه الکترونیکی مدیریت استراتژیک سازمان به آدرس SAMA.INTAMEDIA.IR محتوای انتشار یافته را مشاهده و نقد و بررسی خود را انعکاس دهند.

وی گفت: حسب دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی، مبنی بر پایش اسناد راهبردی مراکز مسئولیت در مقاطع زمانی سه ماهه، سازمان امور مالیاتی کشور نیز گزارش عملکرد تحقق یا عدم تحقق برنامه ها و تکالیف پیش بینی شده را در زمان مقرر تعیین و در سامانه الکترونیکی سما وزارت امور اقتصادی و دارایی بارگذاری می کند.

۱۳۹۴/۱/۲۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...