به گزارش نما به نقل از آرمان ،یک مقام آگاه ضمن تاکید بر اینکه «این نشست بیمجوز و بدون هماهنگی با مقامات مسئول» برگزار شده است، اظهار کرد: برگزاری چنین جلساتی بدون هماهنگی و کسب مجوز، غیرقانونی است و بنابراین برگزارکنندگان جلسه مرتکب تخلف شدهاند. وی افزود: از سوی دیگر برگزاری این جلسه که میتواند جنبه هماهنگی انتخاباتی داشته باشد در یک مکان دولتی خلاف قانون است و موضوع از طریق اداره کل ورزش و جوانان فارس درحال پیگیری است.» دیروز ایرنا نوشت: «روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان فارس هم روز یکشنبه با ارسال نمابری به ایرنا ضمن تایید برگزاری این نشست در محل هیات سوارکاری به نقل از یک مقام مسئول در این اداره اعلام کرد که از برگزاری نشست اطلاع نداشته است. در نمابر آمده است: "اداره کل ورزش و جوانان فارس هیچگونه اطلاع، تماس و مذاکرهای برای محل برگزاری این مراسم نداشته و جلسه در دفتر هیات سوارکاری برگزار شده است و هر چند هیاتهای ورزشی مستقل هستند اما نظارت برعهده اداره کل است و در این زمینه با پیگیریهای انجامگرفته با متخلفین برخورد خواهد شد." در ادامه این نمابر آمده است: "متاسفانه دبیر یک کانون پس از مراجعه به محل دفتر هیات سوارکاری و سوءاستفاده از موقعیت خود با فریب سرایدار و اعلام اینکه با مسئولان مربوط هماهنگ شده است، نگهبان را وادار به در اختیار گذاشتن سالن کرده که این اقدام هم پیگرد قانونی دارد، زیرا با ادعای نادرست صورت گرفته است." همچنین در این نمابر اعلام شده که اداره کل ورزش و جوانان فارس وابسته به هیچ گروه و جناحی نیست و همواره در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی برابر شرح وظایف خدمترسانی میکند. گفته شده در این جلسه برخی مقامات دولت سابق از تهران و همچنین مقامات استانی ازجمله یک مدیر ارشد سابق شرکت داشتند.» اینکه مدیران میانی و وزرای دولت قبل بخواهند فعالیت خود را این بار در قالب نمایندگی مجلس ادامه دهند امر عجیب و غیرمنتظرهای نیست چنانکه شنیدهها حاکی از احتمال کاندیداتوری میرکاظمی یا لنکرانی، دستجردی و... دارد اما اکنون بحث بر سر افراد رده بالای دولت قبل است که در راس آنها محمود احمدینژاد قرار دارد.
احمدینژاد و کرسی ریاست مجلس؟
برخی از چندی قبل این گمانه را مطرح کردند که محمود احمدینژاد در برخی حوزههای انتخابیه دارای محبوبیت است و میتواند با کاندیداتوری از آن حوزهها به مجلس راه پیدا کرده و تلاش کند تا بر کرسی ریاست مجلس یازدهم تکیه زند. چالشهای او با علی لاریجانی در زمانی که رئیسجمهور بود هم این گمانه را تقویت کرد که احمدینژاد در تلاش است تا در پارلمان رقیب علی لاریجانی شود و معادله را به نفع خود تغییر دهد. اما ظاهرا احمدینژاد به فکر مجلس دهم با حضور خودش نیست بلکه اگر تلاشی هم از سوی تیم او صوت میگیرد برای فرستادن مدیران میانی این تیم به بهارستان است. به نظر میرسد برنامه احمدینژاد اینگونه ترسیم شده است که او در ابتدا با فرستادن بخشی از نیروهای خود به مجلس دهم زمینه همسویی این مجلس با رئیسجمهور دوازدهم را فراهم کند و برای خود اینگونه پیشبینی کرده است که با برنامهریزی دقیق و سفر به استانهایی که هنوز در آنها محبوب است فضا را برای کاندیداتوری خود در انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم آماده کند. شاید او طی هشت سال حضور در دولت و تعاملاتی که با مجلس داشته که البته همه فصلهای آن شیرین نبوده است، تمایلی ندارد در جایگاهی قرار گیرد که رفتار خود با مجلس برایش تکرار شود یعنی او رئیس مجلس شود و یک رئیسجمهور رفتاری مشابه دوران ریاستجمهوری او در دولت دهم با مجلس داشته باشد. شاید اگر احمدینژاد رئیس مجلس شود از مواجهه با رئیسجمهوری که رفتار احمدینژادی داشته باشد نگران شود و نمیخواهد تجربه کند لاریجانی در مواجهه با رفتارهای او در قبال مجلس نهم چه احساسی داشته است. درنهایت شاید احمدینژاد درصدد است نیروهای خود را از طریق اسب تروای اصولگرایان به بهارستان برساند؟!
جلسه 60 نفره احمدی نژادی ها در شیراز
«حدود 60 نفر از مدیران دولت سابق با حضور در محل هیات سواركاری استان فارس واقع در مجموعه ورزشی حافظیه شیراز تشكیل جلسه دادند.
۱۳۹۴/۱/۳۱
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)