به گزارش نما به نقل از تسنیم، شهابالدین محمدی عراقی در حاشیه نشست خبری برای تشریح ارسال کمکهای مردمی به یمن در پاسخ به پرسش خبرنگاران اظهار داشت: از سال ۲۰۰۸ مقوله کاهش خطرپذیری در مناطق شهری بسیار مورد توجه قرار گرفت. زیرا از این سال به بعد زلزله هاییتی و سونامی ژاپن تلفات زیادی را در بر داشت. بنابراین موضوع سوانح در شهرها از اهمیت ویژهای برخوردار شد.
وی افزود: بر این اساس در تاریخ ۱۴ تا ۱۷ اردیبهشت با حضور ۷۹ شرکت کننده خارجی از ۵۰ جمعیت ملی جهان در ایران حضور مییابند تا سند نهایی فدراسیون صلیب سرخ و هلال احمر در مداخلات کاهش خطرپذیری را تهیه و منتشر کنند.
۵۰ شهر ایمن
محمدی عراقی با بیان اینکه با تلاش جمعیت هلال احمر برنامههای مداخلات برای کاهش خطرپذیری و مدیریت سوانح در سطوح ملی و بینالمللی به اجرا در آمده است، گفت: بر این اساس در دو سال گذشته تفاهمنامه همکاری با فدراسیون صلیب سرخ در دو سال گذشته منعقد و اجرا شد که ۵ شهر بزرگ دنیا نیز به صورت آزمایشی مطالعات لازم در این مورد صورت پذیرفت.
معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه هلال احمر بیان داشت: در یک دهه اخیر مسئله سوانح بسیار مطرح شده است. زیرا نمیتوان کنترلی در وقوع سوانح داشت ولی میتوان با تمهیداتی خطرپذیری آن را کاهش داد و تلفات و خسارات این سوانح را نیز پایین آورد.
وی تصریح کرد: بر این اساس پایلوت مطالعات کاهش خطرپذیری سوانح و مدیریت آن در ۵ شهر جهان از جمله تهران (آموزش همگانی)، نایروبی در کنیا (مهاجرت و شهرنشینی)، ایروان (مشکلات صنعتی)، جاکارتا (سوانح طبیعی) و لاپاز(خشونت های شهری) مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
محمدی عراقی در پایان خاطر نشان کرد: در اجلاس کاهش خطرپذیری در تهران ۱۴ تا ۱۷ اردیبهشت با حضور نمایندگان جمعیتهای ملی جهان برگزار میشود، نقاط قوت و ضعف ۵۰ شهر ایمن اعلام و مشخص میشود.
معرفی ۵۰ شهر ایمن دنیا
معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه هلال احمر از اعلام لیست ۵۰ شهر ایمن در اجلاس بینالمللی كاهش خطرپذیری كه در تهران برگزار میشود خبر داد.
۱۳۹۴/۱/۳۱

