به گزارش نما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، محمد شکرچیزاده دهمین کنگرۀ بینالمللی مهندسی عمران در دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته به صنعتی سازی به عنوان توسعه پایدار مینگرند، اما در کشور ما، در اجرای پروژههای عمرانی و ساختمانی به این مسئله کمتر توجه میشود، اظهار داشت: مهندسان عمرانی باید در اجرای پروژههای انبوهسازی و به ویژه در اجرای پروژههای مسکن عمومی مانند مسکن مهر نگاه پایدار را در اولویت برنامههای خود قرار دهند که باید در این باره فرهنگسازی لازم صورت گیرد و در این امر دانشگاهیان و اساتید نقش تعیین کننده دارند.
وی در ادامه زلزله خیز بودن کشور مان را یکی دیگر از چالشهای ساختمان سازی ذکر کرد و گفت در چهل سال اخیر ۳۰ درصد زلزلههایی که بالای ۱۰ هزارنفر تلفات داشته اند در ایران اتفاق افتاده، که با مطالعه، صنعتی سازی و افزایش نظارت میتوان این تهدیدات و خسارت را به حداقل رساند.
شکرچیزاده عدم استانداردهای لازم برای مصرف بهینه انرژی را از دیگر معضلات ساختمانسازی عنوان کرد و گفت: باید در این زمینه هم با آموزش مهندسان، مدیریت درست، مصرف انرژی را، هم در مرحله ساخت و نیز در مرحله بهرهبرداری، کنترل نماییم.
رئیس مرکز تحقیقات راه و شهر سازی وزارت مسکن و شهرسازی، با اشاره به وضعیت نامناسب جادهها نیز گفت: عمر متوسط جادهها در کشورهای توسعه یافته حدود۱۰ تا ۱۵ سال است ولی در کشورمان ۵ تا ۶ سال است که این امر توجه بیشتر به ساخت جادههای کشور را نشان میدهد و در این کار به هیچ وجه نباید از مصالح نامرغوب استفاده شود.
عمر جادهها در كشور
رئیس مركز تحقیقات راه و شهر سازی وزارت مسكن و شهرسازی با اشاره به وضعیت نامناسب جادهها گفت: عمر متوسط جادهها در كشورهای توسعه یافته حدود۱۰ تا ۱۵ سال ولی در كشورمان ۵ تا ۶ سال است.
۱۳۹۴/۲/۱۶