به گزارش نما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آقای هاشمی رفسنجانی با افتخارآمیز خواندن سوابق تاریخی کاشان برای ایران، مردم این خطه را از شیعیان خالص و السابقون مکتب اهل بیت(ع) خواند و افزود: در سفر دوران ریاست جمهوری، استعداد کاشان را برای تحول، بالا یافتم و اختصاص اعتبار لازم برای ترمیم خانههای تاریخی این شهر، نقطه آغاز آن بود.
وی با اشاره به گسترش صنعت فولاد و بهرهگیری از معادن در دوران سازندگی در دوران وزارت مهندس محلوجی گفت: متأسفانه آن روند کند شده است، در حالی که ایران ظرفیت بسیار بالایی در صنعت فولاد دارد.
آقای هاشمی رفسنجانی درباره اوج توجه به معدن در آن سالها و ضرورت ادامه این روند در آینده اظهار داشت: در سیاستهای کلی برنامههای ششم توسعه کشور، بندهایی آمده است که امیدواریم از سرمایه معادن ایران که مجموعهای از معادن مهم جهان و یکی از سه کشور برتر جهان در منابع معدنی است، برای ایجاد اشتغال و توسعه کشور استفاده شود.
وی درخصوص اهمیت واگذاری امور به مردم که در مطالب یکی از حاضران بود، گفت: متأسفانه اول انقلاب، مدیریت بسیاری از مراکز مربوط به مردم دولتی شد در حالی که اهمیت واگذاری امور به مردم بالاست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فضای آن روزها، افزود: از دید برخیها در آن زمان، تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با ماهیت غیردولتی نوعی عدول از سیاستهای انقلاب به حساب میآمد که امام راحل با تیزهوشی آینده این دانشگاه را تضمین کرد.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با برشمردن دستاوردهای این دانشگاه، گفت: بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با هزینههای مردم ایران تأسیس شد که نمونه خوبی از واگذاری امور به مردم است.
وی با یادآوری صدر و ذیل اصل 44 در قانون اساسی اول و دوم و دستور مقام معظم رهبری برای تدوین سیاستهای کلی اصلاح این اصل، افزود: متأسفانه روش اجرای این اصل موفق نبود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جواب قدردانی یکی از محققان از وی به دلیل ابتکار در تدوین کارنامه و خاطرات روزانه و انتشار آن در زمان حیاتش، گفت: میخواستم مردم ایران در حال حاضر و در تاریخ آینده ایران بدانند که رئیس مجلس، رئیسجمهور، فرمانده جنگ و یکی از مسئولان نظام هر روز در ادای وظایف چه فعالیتهایی انجام داده و میدهد.
آقای هاشمی رفسنجانی با تشکر از اقدامات بنیاد فرهنگ کاشان تأکید کرد: باید کاشان را به ایران و کشورهای دیگر معرفی کنید.
وی احداث بزرگراه امیرکبیر، حل مشکل آب و تأسیس دانشگاه را از جمله اقدامات دولت سازندگی برای کاشان دانست و گفت: حق مردم کاشان بود که به خاطر سوابق تاریخی و مذهبی، بیشتر از مواهب انقلاب اسلامی برخوردار باشند.
آقای هاشمی رفسنجانی وجود 35 هزار دانشجو در کاشان را خیلی خوب توصیف کرد و افزود: در سراسر کشور باید به سوی مقاطع عالی و تقویت پژوهش برویم که نیازضروری برای تجاریسازی ابتکارات و اختراعات جوانان است.
در آغاز این دیدار آقایان محلوجی، امینیان، شهمیرزادی و میرزایی و خانمها شهیندخت خوارزمی و مهشید جعفری گزارشی از تلاشهای بنیاد فرهنگ کاشان، توسعه میراث فرهنگی ـ توسعه کاشان، اهمیت منطقه باستانی سیلک و طرح بازنگری، نقش سازمانهای مردم نهاد در توسعه علمی و فرهنگی و تدوین سلسله کتابهای سودمند ازجمله کتاب «کاشانیان نامدار» به روایت آلبوم خانه کاخ گلستان و تاریخ نویسی ایران ارائه کردند.
اهمیت واگذاری امور به مردم بالاست
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز در دیدار اعضای بنیاد فرهنگی كاشان، این شهر را یك نمونه خوب برای استفاده از تواناییهای مردم برای توسعه دانست و گفت: تحولات كاشان با توجه به همت مردم آن، به روز است.
۱۳۹۴/۲/۱۶