نسخه چاپی

پروژه جدید احمدی نژاد برای عبور از بحران گرانی‌ها

عکس خبري -پروژه جديد احمدي نژاد براي عبور از بحران گراني‌ها

هفت سال از ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد می‌گذرد. دولت نهم و در پی دولت دهم علی رغم وعده‌های خوش آب و لعابی كه توسط رئیس دولت و تیم همراه وی به مردم داده شد، اكنون جز گرانی‌های روزافزون و بیكاری و صدها پروژه نیمه تمام در گوشه و كنار كشور چیز دیگری عاید عموم شهروندان نشده است.

به گزارش نما به نقل از اعتدال، در طی روزهای گذشته پس از آنکه به دلیل اقدام نسنجیده دولت در افزایش قیمت نان و به دنبال موج جدید افزایش قیمت کالاهای اساسی همچون مرغ، گوشت، لبنیات و ... هجمه زیادی از سوی محافل سیاسی و مذهبی کشور علیه اقدامات غیرکارشناسی دولت آغاز شد.
اما دولت که به نظر می‌رسد کنترل بازار را از دست داده است، همچون دفعات گذشته به دنبال این است تا با منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات اقتصادی و هدایت آنها به حاشیه‌سازی های سیاسی برای مدتی هم که شده از انتقادات گسترده‌ای که رسانه‌ها از سیاست‌های اقتصادی دولت انجام می‌دهند، نجات پیدا کند.


از همین رو به نظر می‌رسد موج جدید تغییرات کابینه که اخیرا دولت آن را با حاشیه‌هایی نیز همراه کرده، می‌تواند حلقه‌ای از حربه‌ ای رنگ‌باخته باشد تا با استفاده از روش قدیمی افکار عمومی و به خصوص حوزه های علمیه را به مسائلی همچون استانداری قم یا استانداری یک زن در تهران مشغول کند، تا از این رو هم توجه مراجع و علما را از مشکلات اصلی مردم مانند گرانی و بیکاری، کاهش دهد و به موضوعات حاشیه‌ای و کم اهمیت‌تری متوجه کند و هم رسانه‌ها به دنبال انعکاس چالش‌های جدید دولت ساخته بروند و اولویت اطلاع رسانی آنها به نقد علما و مراجع به برخی انتصاب‌های خاص معطوف شود.

یکی دیگر از مراحل تکمیلی دولت در چنین بزنگاه‌هایی این است که افراد نزدیک به رئیس جمهور همچون مشایی، جوانفکر، کلهر، الهام، فاطمه رجبی و بسیاری دیگر از حاشیه‌سازان پاستورنشین با پرداختن به موضوعات جنجالی و طرح مباحثی غیر متعارف در خصوص مبانی اعتقادی و حساسیت برانگیز، سعی می‌کنند تا افکار عمومی را به سمت آنچه که خود تمایل دارند منحرف کنند. امری که با توجه به نزدیک بودن نیمه شعبان و علاقه خاص حلقه پاستور به بحث مهدویت و اظهارنظرهای تامل برانگیز آنها در این حوزه از یک‌سو و همزمانی آن با تعطیلی بلند مدت مجلس از دیگر سو، احتمال جنجال سازی رسانه‌ای جدید تیم مذکور در روزهای اخیر بیشتر می‌کند.


اما سوالی در اینجا مطرح است که دولت تا چه زمانی می‌خواهد با حاشیه‌های خود ساخته از مواجهه و تفکر درباره مشکلات مردم فرار کند؟ آیا برای دولتی که مدعی آوردن نفت بر سر سفره‌ها بود، عدم تامین معیشت مردم، مرغ 7000 تومانی و افزایش روز به روز قیمت نان و لبنیات آن هم بعد از هفت سال شرم‌آور نباید ‌باشد؟


البته در میان انتقادی جدی نیز به اصحاب رسانه وارد است. در طول سالهای گذشته اصحاب رسانه خواسته یا نخواسته در دام حاشیه‌سازی دولت افتاده و به جای پرداختن به مشکلات اساسی کشور به بازی‌های سیاسی دولت و رقیبانش بیشتر پرداخته‌اند. اما واقعیت این است که برای مردم و به خصوص مستضعفین، دانستن اینکه مرغ و نان چرا گران می‌شود یا اینکه چرا قیمت زردآلو و گوجه فرنگی امسال دو برابر پارسال است و اینکه چرا قیمت گوشت گوسفند25000 تومان است، بسیار بیشتر از اینکه مشایی و جوافکر و الهام چه سخنانی بر زبان می‌رانند اهمیت دارد.

۱۳۹۱/۴/۱۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...