به گزارش نما به نقل از مهر، دکتر سید ابوالحسن ریاضی - معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و دکتر حمید یعقوبی رئیس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان عصر روز گذشته از کارگاه های آموزش مهارت های زندگی دانشگاه تهران بازدید کرده و در جریان چگونگی برگزاری کارگاه های اموزشی مهارت های زندگی قرار گرفتند.
مژگان جان بخش -مسئول بهداشت روان مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کارگاه های آموزش مهارت های زندگی برای ورودی های سال ۹۳ مقطع کارشناسی هر کارگاه به مدت ۴ ساعت برگزار می شود.
وی ادامه داد: امسال برای اولین بار دانشجویان کارشناسی ملزم به حضور در کارگاه های آموزش مهارت های زندگی شدند و باید در این کارگاه های ۴ ساعته حضور یابند.
مسئول بهداشت روان مرکز مشاوره دانشگاه تهران ادامه داد: از سال ۹۴ مقرر شده یک کارگاه آموزش مهارت های زندگی در نیم سال اول سال تحصیلی و یک کارگاه در نیم سال دوم سال تحصیلی برگزار شود و در مجموع در سال ۸ ساعت کارگاه آموزش مهارت های زندگی برای دانشجویان برگزار شود.
وی ادامه داد: بیشتر مباحث کارگاههایی که برای دانشجویان برگزار می شود درباره کنترل استرس، قاطعیت و جرات ورزی و کسب مهارت نه گفتن و آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد و مواد مخدر است.
جان بخش ادامه داد: در سال های اولیه این کارگاه های آموزشی فقط برای دانشجویان کارشناسی خوابگاهی برگزار می شد که از امسال برای کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی برگزار می شود.
وی ادامه داد: برگزاری ۱۰۰ کارگاه آموزشی ۳۵ نفره پیش بینی شده بود که بیشتر آنها برگزار شده است. ۴ الی ۵ جلسه بیشتر باقی نمانده است و با توجه به این مساله که برخی از دانشجویان هنوز نتوانسته اند در کارگاه های مذکور شرکت کنند، چند کارگاه نیز برای آنها برگزار خواهد شد.
آموزش مهارتهای زندگی برای دانشگاه تهرانی ها الزامی شد
دانشجویان كارشناسی دانشگاه تهران ملزم به حضور و گذراندن كارگاه آموزش مهارت های زندگی شدند.
۱۳۹۴/۲/۳۰

