به گزارش نما به نقل از خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما از آنکارا، 20 حزب سياسي و 165 نماينده مستقل براي ورود به مجلس ملي ترکيه با يکديگر رقابت کردند و53 ميليون و 765 هزار و 231 رأيدهنده با آراء خود اعضاي بيست و پنجمين دوره مجلس ملي ترکيه را تعيين کردند.
اخذ آراء در سراسر کشور ساعت 8 به وقت محلي آغاز و ساعت 17 به پايان رسيد.
بر اساس قانون و اعلام شوراي عالي انتخابات ترکيه هر گونه ارزيابي و پخش برنامه درباره انتخابات و نتايج احتمالي آن تا ساعت 18 ممنوع است و بين ساعت 18 تا 21 تنها تبليغات و اخبار منتشر شده از شوراي عالي انتخابات اجازه پخش خواهد داشت.
ساعت 21 همه ممنوعيتها مرتبط با انتخابات به پايان خواهد رسيد، اما شوراي عالي انتخابات ميتواند قبل از ساعت 21 نيز ممنوعيتهاي انتخاباتي را لغو کند.
رسانههاي بينالمللي اين انتخابات را حساسترين انتخابات ترکيه در بيش از يک دهه اخير توصيف کردهاند.
پایان انتخابات تركیه
بیست و پنجمین انتخابات پارلمانی تركیه كه از ساعت ۸ صبح به وقت محلی آغاز شده بود دقایقی پیش ساعت ۱۷ به وقت محلی و بر اساس قانون به پایان رسید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

