نسخه چاپی

دبیركل سازمان ملل تسلیم رژیم صهیونیستی شد

هر چند گزارش‌های آژانس‌های تحت نظر سازمان ملل به نقش رژیم صهیونیستی در كشتار بیشمار كودكان فلسطینی اذعان كردند اما در گزارش نهایی دبیركل، این نهاد بین‌المللی نام این رژیم را از فهرست ناقضان حقوق كودكان حذف كرد.

به گزارش نما، «ریاکاری‌های» بان کی‌ مون تمامی ندارد. او که هر بار بدون داشتن هیچ گونه مدرکی، درباره برنامه هسته‌ای ایران ابراز نگرانی می‌کند، این بار با وجود مدارک متقن و قطعی درباره آلوده بودن دست رژیم صهیونیستی در کشتار کودکان فلسطینی، نام این رژیم را از فهرست کشورهای ناقض حقوق کودکان حذف کرد.

چند روز پیش بود که آژانس‌های سازمان ملل متحد در مناطق فلسطینی و اراضی اشغالی در سند 22 صفحه‌ای محرمانه‌ای گزارش دادند اسرائیل در جنگ تابستان سال گذشته در غزه، باعث کشتار تعداد هشداردهنده‌ای از کودکان فلسطینی شده است.

این گزارش در اختیار «لیلا زروگوی» نماینده ویژه سازمان ملل در امور کودکان قرار گرفت و او در پیش‌نویس گزارشی که برای بان کی مون ارسال کرد، نام رژیم صهیونیستی را در فهرست ناقضان حقوق کودکان گنجاند. اما تصمیم‌گیری نهایی در این باره بر عهده بان کی‌ مون بود.

بیش از 2100 فلسطینی که بیشتر آنها غیرنظامی بوده‌اند در طول جنگ تابستان سال گذشته غزه کشته شدند که از این میزان، 540 نفر کودک بوده‌اند و از این تعداد نیز 371 نفر زیر سن 12 سال بوده‌اند.

با این وجود، در گزارش جدید دبیرکل سازمان ملل، نام رژیم صهیونیستی در فهرست کشورهای ناقض حقوق کودکان به چشم نمی‌خورد و صرفا از کشتار و زخمی کردن هزاران کودک فلسطینی در کرانه باختری انتقاد به عمل آمده و غیر قابل قبول خوانده شده است.

اینکه چرا بان کی مون اقدام به حذف نام اسرائیل از این فهرست کرده، قطعا به فشارهای این رژیم بر سازمان ملل مربوط می‌شود. هرچند اسرائیل فشار بر سازمان ملل را رد می‌کند، اما چندین کانال دیپلماتیک که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، می‌گویند تل‌آویو به شدت این نهاد بین‌المللی را تحت فشار قرار داده تا اطمینان یابد که نام ارتش اسرائیل وارد این لیست سالانه نمی‌شود.

اینکه نام اسرائیل در این فهرست گنجانده شود یا خیر، مسئله مهمی برای رژیم صهیونیستی و آمریکاست. برخی قانون‌گذاران آمریکایی نیز در این باره به اظهارنظر پرداخته‌‌اند و «تد کروز» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز هفته گذشته در این باره به «بان کی مون» نامه نوشت. به گفته دیپلمات‌ها، «سامانتا پاور» نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز از دبیرکل سازمان ملل خواسته از گنجاندن نام اسرائیل در این فهرست خودداری کند.

به نظر می‌رسد مقامات آمریکا و اسرائیلی در نهایت توانستند دبیرکل سازمان ملل را تسلیم خواسته خود کنند و نام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را از فهرست ناقضان حقوق کودکان حذف کنند.
منبع: فارس

۱۳۹۴/۳/۱۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...