به گزارش نما، حسن عباسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تهران افزود: نخستین ماموریت بالگرد در پی اعلام خبر تصادف دو خودرو در اتوبان تهران - ساوه بعد از پل صبا به مرکز اورژانس تهران انجام شد که سه مصدوم این حادثه را به بیمارستان شهدای هفتم تیر منتقل شدند.
وی گفت: در ماموریت دیگری که در اتوبان تهران قم کیلومتر 65 انجام شد در تصادف دو دستگاه خودرو پراید سه مصدوم این سانحه را به بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) انتقال یافتند.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران با تشریح سومین ماموریت اورژانس هوایی افزود: در پی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در اتوبان تهران قم بالگرد اورژانس برای نجات جان مصدومان این سانحه به محل حادثه اعزام شد.
عباسی با بیان اینکه به دلیل سرعت زیاد این خودرو و عدم کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی شده بود در ابتدا دو گروه امبولانس به محل اعزام شد و همزمان نیز بعلت و خامت حال چند مصدوم با بالگرد اورژانس انتقال یافتند.
وی افزود: سرنشینان این حادثه دو نفر آقا و پنج نفر خانم بودند که بلافاصله اقدام اولیه بر روی این مصدومان آغاز شد.
عباسی با بیان اینکه پنج مصدوم این سانحه رانندگی توسط بالگرد اورژانس به بیمارستان امام خمینی (ره ) منتقل شدند افزود: دو مصدوم دیگر توسط آمبولانسها به بیمارستان شهدای هفتم تیر منتقل شدند.
به گفته ی مدیرروابط عمومی مرکز اورژانس تهران هر سه ماموریت اورژانس هوایی از ساعت هفت صبح روز گذشته تا عصردوشنبه انجام شده است.
بالگرد اورژانس هوایی تهران جان 11 مصدوم را نجات داد
مدیر روابط عمومی مركز اورژانس تهران با بیان اینكه 24 ساعت گذشته روز پركاری در تقویم اورژانس هوایی تهران بود گفت: در این مدت بالگرد اورژانس جان 11 مصدوم در حوادث مختلف را نجات داد.
۱۳۹۴/۴/۳۰

