به گزارش نما، تسنیم به نقل از «اکسپرس تریبون»، دولت پاکستان برای بهبود وضعیت غذای سالم در این کشور پیشرفت کند زیرا بر اساس شاخص غذای سالم، حدود نیمی از جمعیت این کشور از غذای سالم محروم هستند.
هر فردی در پاکستان حق دسترسی به غذای کافی، سالم و مغذی را دارد.
استطاعت مالی، دسترسی و کیفیت مواد غذایی در پاکستان نیازمند بررسی جدی است زیرا گرسنگی در این کشور همزمان با پیشرفت در کشاورزی افزایش یافته است.
این نشان میدهد که دولت پاکستان در خصوص مشکلات مردم این کشور کاری انجام نمیدهد.
وضعیت مواد غذایی در کشورهایی مانند هند، سریلانکا، آنگولا، بنگلادش، اتیوپی، مالاوی، نیکاراگوئه، نیجریه، ویتنام نسبت به پاکستان بسیار بهتر است.
دولت پاکستان باید در مورد مواد غذایی سالم فکر کند زیرا این مسأله در سطح ملی این کشور با افزایش مشکلات روبرو است و عوامل اصلی گرسنگی در این کشور قیمت مواد غذایی، سیل، فقر، جنگ داخلی، تروریسم، بحران انرژی، کاهش رشد اقتصادی و بی ثباتی سیاسی است.
پاکستان با نام رسمی «جمهوری اسلامی پاکستان»، کشوری در جنوب غربی آسیا است و پایتخت آن اسلامآباد نام دارد. این کشور در جنوب مرز آبی هزار کیلومتری با دریای عمان دارد و از غرب با ایران، از شمال با افغانستان، از شرق با هندوستان، و از شمال شرق با جمهوری خلق چین هممرز است.
دین رسمی پاکستان اسلام است. این کشور در سال 1947 به عنوان یک دولت و کشور جدید از هند مستقل شد.
پاکستان بر اساس برآورد سال 2012 با بیش از 180 میلیون نفر جمعیت ششمین کشور پرجمعیت دنیاست.
نوع حکومت این کشور جمهوری پارلمانی فدرال است و از 5 ایالت و پنج قلمرو فدرالی تشکیل میشود.
پاکستان هم از نظر زبانی و قومی و هم از نظر جغرافیایی کشور متنوع است. اردو و انگلیسی زبانهای رسمی این کشور، اسلامآباد پایتخت و کراچی بزرگترین شهر پاکستان است.
محرومیت ۶۱ میلیون پاكستانی از غذای سالم
روزنامه پاكستانی در حالی از محرومیت ۶۱ میلیون نفری مردم این كشور از غذای سالم میدهد كه كل جمعیت پاكستان حدود ۱۸۰ میلیون نفر است و از لحاظ بسیاری از محصولات كشاورزی خودكفاست.
۱۳۹۴/۵/۶