به گزارش نما به نقل از فارس، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی ناصری معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که به منظور اعلام جزئیات برنامههای سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس یک سنتی که آغازکننده آن شهید رجایی بود، تمام مسئولان امر آموزش و پرورش در سراسر کشور در تهران جمع میشوند و درباره مسائل آموزش و پرورش به بحث و گفتوگو مینشینند.
وی با بیان اینکه از جمله اهداف برگزاری این اجلاس معرفی اهمیت تعلیم و تربیت به جامعه است، افزود: با برگزاری این اجلاس میخواهیم به جامعه اعلام کنیم که در مسائل آموزش و پرورش مشارکت داشته باشند و نسبت به ضرورت آن آگاهی پیدا کنند.
حجتالاسلام و المسلمین ناصری با بیان اینکه تعلیم و تربیت فرزندان ایران تنها از عهده یک وزارتخانه بر نمیآید، ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در حقیقت خط مشی را مشخص میکند و مشارکت مردم در امور تعلیم و تربیت، برای ما بسیار مهم است؛ ضمن اینکه ما جامعه را نسبت به تعلیم و تربیت حساس میکنیم.
وی ادامه داد: در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش، آخرین یافتهها سالی یکبار به صورت حضوری به همکاران منتقل میشود البته ممکن است از طریق بخشنامه و دستورالعمل انتقال یافتهها ممکن باشد اما این هماهنگی وقتی به صورت یکجا از زبان وزیر و معاونان مطرح شود، روسا با اطلاعات جدید، سال تحصیلی نو را شروع میکنند.
رئیس ستاد سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با اشاره به این نکته که فصل اجلاس آموزش و پرورش را تابستان در نظر گرفتهایم، افزود: برگزاری اجلاس در فصل تابستان به این دلیل است تا همکاران موارد و اطلاعات آموزشی جدید را در برنامههای سال جدید بگنجانند ضمن اینکه ما نیز آخرین یافتهها و اطلاعات را از بخشها و شهرستانها دریافت کنیم.
وی اضافه کرد: سی و دومین اجلاس رؤسا و مدیران آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور از ۱۱ تا ۱۳ مرداد در سالن همایشهای برج میلاد برگزار میشود که دلیل برگزاری این اجلاس در برج میلاد امکانات بالا و ارزان بودن این سالن به میزان ۱۵ درصد کمتر از سالنهای دیگر بود.
حجتالاسلام و المسلمین ناصری به برنامههای اجلاس اشاره کرد و افزود: سخنرانی سران قوا و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ مسئولان وزاتخانه با مدیران آموزش و پرورش استانها و شهرستانها، و تشکیل ۱۲ کارگروه تخصصی از جمله برنامههایی است که برای اجلاس سی و دوم پیشبینی کردهایم.
وی ادامه داد: موضوعاتی که در کارگروههای تخصصی پیشبینی کردهایم مواردی چون مسائل آموزشی، بحث معیشت فرهنگیان یا رتبهبندی معلمان است که نتیجه کارگروههای تخصصی در شورای معاونین بررسی میشود و نهایتاً تبدیل به تصمیمگیریهایی خواهد شد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش به تشکیل شورای داوری برای معرفی تجربههای برتر در اجلاس اشاره کرد و گفت: از هر استان یک تجربه برتر انتخاب شده است و افراد در اجلاس، درباره تجربهشان توضیح خواهند داد.
وی با بیان اینکه تجربههای برتر کمک میکند که مشکلات آموزش و پرورش کمتر شود، افزود: به عنوان مثال یکی از مشکلات ما پول آب، برق و گاز مدارس است که البته این مشکل ۲ سالی است که جمع شده است ولی در اوایل دولت، بدهیهای فراوانی را در خصوص پول آب، برق و گاز مدارس داشتیم که حتی منجر به قطع برق، آب و گاز مدارس میشد و البته تعداد قابل توجهی از بدهیها را پرداخت کردیم.
حجتالاسلام و المسلمین ناصری تصریح کرد: در حال حاضر صدها میلیارد تومان پول آب، برق و گاز مدارس را در سال میپردازیم و اگر تجربه برتری داشته باشیم که بتوانیم این هزینهها را مدیریت کنیم، استفاده خواهیم کرد.
بدهی مدارس به شركتهای آب، برق و گاز
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش از برگزاری سی و دومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر كشور از ۱۱ تا ۱۳ مرداد در برج میلاد خبر داد.
۱۳۹۴/۵/۷