نسخه چاپی

شیوع بیماری سالك در ایران

وی ادامه داد: مخزن اصلی بیماری سالك موش های صحرایی هستند و عامل انتقال این یماری نیز پشه های خاكی های ریزی هستند كه با چشم دیده نمی شوند.

به گزارش نما به نقل از "بوشهرنیوز" رییس اداره مبارزه با بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: بیماری سالک در 18 استان کشور شایع است و سالانه حدود20 هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند.

محمدرضا شیرزادی در گفت و گو با ایرنا با اعلام این مطلب افزود: یکی از بیماریهای مهم و شایع در کشور ما بیماری سالک است که به جز چند استان شمالی و شمال غربی کشور تقریباً در تمام مناطق کشور دیده می شود.

وی ادامه داد: مخزن اصلی بیماری سالک موش های صحرایی هستند و عامل انتقال این یماری نیز پشه های خاکی های ریزی هستند که با چشم دیده نمی شوند.

این مقام وزارت بهداشت گفت: اکنون که فصل مسافرت است و مردم به مناطق روستایی سفر می کنند به مردم توصیه می کنیم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری سالک لباس آستین بلند بپوشند و از ژل های محافظ دست و صورت در مقابل گزش پشه استفاده کنند.

وی ادامه داد: همچنین برای پیشگیری از این بیماری در مناطقی که این بیماری شیوع دارد باید در خانه و محیط های مسقف از اسپری های حشره کش استفاده شود.

شیرزادی گفت: هر سال حدود 20 هزار نفر در کشور بر اثر گزش پشه خاکی به بیماری سالک مبتلا می شوند و به جز استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، کرمانشاه و کردستان بقیه استانهای کشور بالقوه کانون انتقال این بیماری هستند.

رییس اداره مبارزه بیماریهای مشترک انسان و حیوان اضافه کرد: بیماری سالک کشنده و مرگ آور نیست اما زخم های بزرگ و بدشکلی در محل گزش و به خصوص در صورت ایجاد می کند که ممکن است درمان آن بیش از یکسال طول بکشد و زندگی فرد را مختل کند.

۱۳۹۴/۵/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...