به گزارش نما به نقل از افکارنیوز، محمدرضا الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در نشست خبری صبح شنبه در ساختمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ضمن اظهار خرسندی از همکاری دو دستگاه قوه قضاییه و سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: قوه قضاییه اقداماتی را که در زمینه پیشگیری و مبارزه با وقوع جرم انجام می دهد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی است.
وی افزود: این همکاری علمی بوده و نیازمند استفاده از نبوغ فکری سایر ارگانها و سازمانهای دولتی و مردم نهاد است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: این اقدامات باید همه جانبه و فراگیر باشد و همه طبقات جامعه را شامل شود.
الفت تصریح کرد: این سند همکاری در ۲۱ عنوان به صورت پروژه ای به امضا می رسد.
وی گفت: از جمله مباحث مطرح در این سند تحکیم خانواده، ازدواج،طلاق و کاهش آثار منفی آن، فرزندان طلاق و... است که اقدامات مناسبی را برای آنها در نظر گرفته ایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: یکی از مباحث مهم مطرح در این طرح مساله کاهش خشونت در جامعه است.
وی تصریح کرد: در زمینه پیشگیری از خشونت اقدامات پیشگیری هوشمند در مدارس و مهدهای کودک با همکاری سازمان بهزیستی و دیگر ارگان ها با هدف تربیت صحیح نسل آینده و کاهش جرایم در نظر گرفته شده است.
الفت گفت: در زمینه مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آن مراکز درمانی و مشاوره ای ایجاد شده است که با مراجعه افراد به این مراکز می توان تا حدی از وقوع آسیب های اجتماعی مانند دزدی، قتل، خیانت و ... که مبتنی بر اعتیاد است پیشگیری کرد.
وی در پایان تاکید کرد: ثمره این تلاش و همکاری با سازمان بهزیستی کل کشور کاهش آمار آسیب های اجتماعی و جرایم در جامعه است که با خود خروج از وضعیت قرمز ابتلای جامعه به جرایم مرتبط با مواد مخدر را به همراه دارد.
پیشگیری از جرم یك موضوع فرا قوه ای است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه اقداماتی را كه در زمینه پیشگیری و مبارزه با وقوع جرم انجام می دهد اما پیشگیری از جرم یك موضوع فرا قوه ای است.
۱۳۹۴/۵/۱۰

