به گزارش نما به نقل از افکارنیوز،مرتضی مبلغ، فعال سیاسی اصلاحطلب و معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات، اخیراً در بخشی از گفتوگوی خود با روزنامه آرمان امروز اظهار کرده است: معمولا هنگامی که گشایشهای بزرگ در کشور رخ میدهد تا مدتها تاثیر خود را به صورت شادی و رضایت در رفتار مردم نشان میدهد. تجربه تاریخی نیز نشان داده که هر زمان مردم از وضعیت موجود رضایت دارند مشارکت بیشتری در عرصه اجتماعی انجام میدهند و بیشتر این مشارکتها نیز به سود جریان تحولخواه ایران رقم میخورد.
او افزوده است: همچنین تجربه تاریخی نشان داده که هر زمان مردم از وضعیت موجود رضایت ندارند و مشارکت کمی در عرصه اجتماعی انجام میدهند نتیجه انتخابات به سود جریان محافظهکار و راست سنتی رقم خورده است. در نتیجه شرایط کنونی نویدبخش انتخابات پرشور و با مشارکت بالا به سود جریان تحولخواه ایران است!
مبلغ در ادامه میافزاید: نکته قابل تامل در این زمینه این است که دلواپسان به خوبی از این مساله آگاه هستند که مشارکت بالای مردم در نهایت به ضرر آنها تمام خواهد شد. در نتیجه تلاش میکنند پیامدهای این اتفاق بزرگ را در افکار عمومی تحریف کنند و اجازه ندهند احساس رضایت و شادی مردم به صورت درازمدت ادامه پیدا کند.
*درباره فرمولی که مبلغ مدعی شده است تجربهی تاریخی اثباتگر آن است! و سایر اظهارات وی گفتنیهایی وجود دارد.
اولاً دقیقاً مشخص نیست منظور مبلغ کدام قسمت از تاریخ انقلاب اسلامی است چون در طول ۳۷ سال گذشته و با وجود رخدادن شادکامیها و تلخکامیهای فراوان اما تمام این رخدادها نتوانسته است سیر کلی رأی مردم را از وادی بصیرت دور کند و به وعده و وعید گره بزند.
مثلاً مردم ایران طی ۱۴ سال گذشته با وجود بروز رخدادهای مختلف تلخ یا شیرین، اما هرگز بصورت اکثریتی به جریان سیاسی خاص و چهرههای آن رأی ندادهاند!
این رخداد مشخص بیانگر آن است که نه تنها رخدادها تأثیری بر عزم و تصمیم مردم نداشته است بلکه جریان خاصی که مبلغ از آن با عنوان تحولخواهان یاد کرده نیز در سرجمع تصمیمات و تحلیلهای مردم جایی نداشتهاند.
ثانیاً او در حالی بصورت تلویحی مدعی پیروزی جریان خاص در انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی شده است که خود در سال گذشته و در گفتوگو با روزنامه شرق به این حقیقت تلخ اشاره کرده بود که جریان متبوع وی توانایی برد حداکثری در انتخابات آتی را ندارد.
مبلغ در آن گفتوگو تصریح کرده بود: «اصلاحطلبان توقع بُرد حداکثری و حتی میانی را هم در انتخابات مجلس ندارند»
اکنون چگونه است که با ارائه یک فرمول که به نظر میرسد کشف آن بصورت منعندی و غیر مدلل است؛ به یکباره شنوای نقیض اظهارات او میشویم؟!
درباره مدعای دیگر مبلغ مبنی بر اینکه دلواپسان قصد دارند پیامدهای اتفاق بزرگ یا همان «دستاوردهای توافق هستهای» را در افکار عمومی تحریف کنند نیز باید اشاره کرد که اگر توافق هستهای دستاورد ملموسی داشته باشد؛ کسی هرگز نمیتواند آنرا تحریف کند.
به سخن دیگر اینکه اگر قرار باشد تجربه توافق موقت ژنو در دو سال قبل تکرار شود و باز هم تحریم فلزات گرانبها لغو شود! یا تحریمهای نفتی و هواپیمایی لغو شوند اما به اذعان مقامات دولتی نتوان از آنها استفاده کرد؛ دیگر نباید سخن از تحریف دستاوردها گفت بلکه باید به گزینههای دیگری مثل عذرخواهی از مردم برای بزرگنمایی زیاده از حد در زمینه تأثیر تحریمها و لوبیای سحرآمیز جلوهدادن توافق هستهای اندیشید.
البته اگر جریان خاص همچون دو سال قبل مدعی نشود که تفکرات بانفوذ فرادولتی! مانع لمس دستاوردهای توافق شدهاند و یا اقدام به تغییر چندباره آدرس باغ سبز نکند و لمس دستاوردهای مذاکرات را به انتخابات مجلس آینده گره نزند!
برد حداقلی ما در انتخابات، حداكثری میشود!
مرتضی مبلف گفت:شرایط كنونی نویدبخش انتخابات پرشور و با مشاركت بالا به سود جریان تحولخواه ایران است!
۱۳۹۴/۵/۱۰

