نسخه چاپی

ناو هواپیمابر فوق مدرن ایران در مدیترانه

سیاست آمریكا حمایت بی چون و چرا از رژیم صهیونیستی است و در مقابل سیاست جمهوری اسلامی ایران تقابل با این رژیم جنایتكار كودك كش اشغالگر و ضد اسلام و مسلمانان است.

به گزارش نما به نقل از میزان اکنون تحولات منطقه به گونه ای رقم خورده است که نه تنها ایران محدود و منزوی نشده بلکه به خاطر رفتارهای منطقی و معقولی که در جریان مذاکرات هسته ای از خود نشان داده است، این اطمینان را به مردم منطقه و دنیا داده که هیچگاه در پی ساخت سلاح هسته ای نبوده و نخواهد بود، چون با آموزه های دینی و اعتقادی و آرمان های ایران اسلامی در تضاد است.

رویکرد کشورهای دنیا به ویژه اروپایی و آسیایی به ایران و سفرهایی که مقامات این کشورها در چند روز گذشته به ایران انجام داده اند نشان می دهد که هر چند از اهمیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا آگاه بودند، اما اکنون یقین حاصل کردند که ایران در منطقه حرف اول را می زند برای همین هر چه نزدیک شدن به ایران می تواند سودمند باشد.

به همین خاطر است که هدف اوباما قطع ارتباط ایران با حزب‌الله لبنان است. دولت های پیشین آمریکا هم بسیار تلاش کردند تا بتوانند این ارتباط را قطع کنند، اما هیچگاه موفق به این کار نشدند، چرا که حزب الله اکنون تکثیر شده و تنها در نقطه ای از لبنان قرار ندارد. مرکز و محور در لبنان است، جایی که رژیم صهیونیستی در کنار آن است و هر لحظه احتمال آن را می دهد که تنها با کوچکترین خطایی که از او سر بزند، موشک های حزب الله بر سر این رژیم هوار شود.

تعبیر جالبی را روزنامه واشنگتن پست درباره حزب الله به کار برده است، این روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشته است؛ «حزب‌الله مانند ناو هواپیمابر ایران در شرق مدیترانه است.»

این سخن به نقل از «رابرت فورد» سفیر پیشین آمریکا در سوریه منتشر شده، او معتقد است که حزب‌الله مانند «یک ناو هواپیمابر ایران»در شرق مدیترانه است. حزب‌الله لبنان ده‌ها هزار موشک در جنوب لبنان مستقر کرده که به سمت اسرائیل نشانه گرفته شده‌اند و همچنین با اطمینان باید گفت هیچ دولتی در لبنان نمی‌تواند بدون رضایت ایران شکل گیرد. هم اینک نیز هزاران مبارز حزب‌الله لبنان به کمک حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه در دمشق شتافته‌اند تا ارتباط با ایران حفظ شود.

اکنون سیاست و هدف آمریکایی ها قطع ارتباط ایران و حزب الله است برای همین مرز سوریه و لبنان هم مورد هجوم نیروهای تروریستی تکفیری داعش قرار گرفت اما با واکنش سریع نیروهای حزب الله، این اقدام خنثی شد.

واشنگتن پست در پایان گزارش خود و در نتیجه گیری از آن نوشته است:تلاش جدی برای پایان دادن به جنگ سوریه نیاز به انتخاب اوباما بین چالش انداختن پل زمینی ایران از سوریه به سوی حزب‌الله با حمایت بیشتر از نیروهای ضد اسد یا قبول ضمنی پذیرش حل و فصل این ماجرا با تداوم نبرد نیابتی ایران در مرزهای اسرائیل دارد. با توجه به سرمایه گذاری رییس جمهور آمریکا در توافق هسته‌ای تعجبی ندارد که او از هر دو گزینه پا پس بزند و پرداختن به کابوس سوریه را به جانشینش واگذار کند.

این تحلیل واشنگتن پست به نظر درست از آب در می آید چرا که از دوران ریاست جمهوری اوباما کمتر از 2 سال باقی است و او هم تمایلی ندارد در موضوع سوریه به طور جدی وارد شود، چون همچنان طعم تفاهم با ایران را زیر لب دارد و نمی خواهد آن را با شکست در تحولات منطقه تلخ کند.

نگرانی جدی باراک اوباما از آنجا آشکارتر می شود که او در دیدار چند تن از اعضای گروه موسوم به آیپک که لابی صهیونیستی در آمریکاست اعتراف کرده است که «اگر توافق هسته‌ای رد شود و ما به ایران حمله کنیم، حزب‌الله با موشک‌های خود تل‌آویو را هدف قرار خواهد داد و اسرائیل تحت فشار قرار خواهد گرفت.»

نه تنها تحت فشار قرار می گیرد بلکه ویرانی وحشتناکی را تجربه خواهد کرد که صهیونیست ها نمی توانند تصورش را کنند.

صهیونیست ها همواره تلاش کرده اند که با محوریت آمریکا جنگی علیه ایران راه بیندازند اما مقامات آمریکا تاکنون زیر بار چنین حماقتی نرفته اند چرا که تنها از بخشی از قابلیت های جمهوری اسلامی ایرا در منطقه خبر دارند.

جمهوری اسلامی ایران هر گاه از سوی سران رژیم صهیونیستی تهدید نظامی شده است، مقامات آمریکا این رژیم را از چنین اقدامی بر حذر داشته اند هر چند که همه این تهدیدات لاف سیاسی است، اما همین هم از سوی مقامات سیاسی و نظامی کشورمان بی پاسخ نمانده است.

سخن راهبردی، جذاب و قاطع فرمانده کل قوا مبنی بر این که «ملت عاشق مبارزه با صهیونیست هاست» بازتاب های گسترده ای داشت که باعث وحشت صهیوینست ها شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی چندی پیش هم فرموده بودند؛«رژیم غاصب صهیونیستی در حد و اندازه ای نیست که در صف دشمنان ملت ایران به حساب بیاید . رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی تهدیدهای سردمداران رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله نظامی به ایران تاکید کردند : اگر غلطی از آنها سر بزند ، جمهوری اسلامی ایران ، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.

موشک های دوربرد و کاربردی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اکنون، به همین خاطر است که در دستور کار آمریکایی ها قرار گرفته است تا توان دفاعی ایران کاسته شود. بهانه آنها هم این است که این موشک های بالستیک قابلیت حمل کلاهک هسته ای را دارد و باید تحت نظارت باشد. اما باید توجه داشت که علاوه بر این که ایران هیچگاه اقدامی برای تولید سلاح هسته ای نکرده است و در صورت دستیابی به توافق هسته ای بر اساس آن فعالیت های هسته ای ایران با بازرسی های مورد توافق زیر نظر خواهد بود و هیچ انحرافی نخواهد داشت تا به ادعای آمریکایی ها سه سمت تولید سلاح هسته ای برود.

با این شرایط محدود کردن توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران هم غیر قابل پذیرش است چون ایران همواره از سوی رپزیم صهیونیستی تهدید نظامی شده است و ایران برای پاسخ قاطع به این تهدیدات نیاز به چنین قابلیت هایی دارد.

آمریکایی ها به خوبی می دانند رژیم صهیونیستی توان انجام عملیات نظامی علیه ایران آن هم یکجانبه را ندارد، تل آویو هم به خوبی آگاه است که حتی با مشارکت آمریکا هم راه به جایی نخواهد برد و نتیجه آن نابودی سرزمین های اشغالی است.

نلاش اوباما برای به دست آوردن موافقت صهیونیست ها با توافق هسته ای ایران در راستای نجات اسرائیل از ورطه نابودی است. اما سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال این رژیم و حمایت از دوستان منطقه ای خود هیچ تغییر نخواهد گرد.

۱۳۹۴/۵/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...