به گزارش نما به نقل از "بوشهرنیوز" استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: متاسفانه اغلب افرادی که از رایانه یا همان کامپیوتر استفاده میکنند به مضرات استفاده از این وسیله توجه ندارند و در صورتی که شرایط ایجاب کند، ساعتها پشت میز رایانه مینشینند بدون این که حتی برای یک لحظه به بدن خود استراحت دهند.
فرزاد نوری مقدم افزود: به ازای هر نیم ساعت یا چهل دقیقه استفاده از رایانه، باید از مقابل آن بلند شده و چند دقیقهای قدم زد و در واقع به بدن خود به ویژه به چشمها، عضلات و مفاصل استراحت داد.
وی با بیان این که یکی از عوارض مهم کار بیش از اندازه با رایانه عوارض پوستی آن است، تصریح کرد: کار زیاد و بیش از اندازه با رایانه ، مشکلات فراوانی برای پوست به ویژه در ناحیه دست و صورت به وجود میآورد و در بسیاری از موارد میتواند موجب ترک خوردن پوست شود.
نوری مقدم اظهار داشت: البته مشکل ترک خوردن پوست دست و سایر عوارض پوستی بیشتر مربوط به انوع نمایشگرهای قدیمی است چرا که این نمایشگرها موجب تولید میدان الکترواستاتیک و بارهای الکترویکی مثبت در سطح خارجی صفحه نمایش میشوند و افرادی که حساسیت پوستی دارند در نتیجه جریان بارهای مثبت حاصل در این میدان دچار مشکلاتی نظیر ترک خوردگی پوست میشوند.
وی با اشاره به این که خطرات و عوارض چشمی از دیگر مضرات استفاده زیاد از رایانه ها است، تاکید کرد: درد، سرخی و سوزش چشم، آب ریزش چشم، دو بینی، احساس تاری دید که به کاهش قدرت بینایی، خستگی و درد چشم و سردرد منجر میشود، از مهمترین عوارض و مشکلات بینایی ناشی از کار مداوم و بیش از اندازه از رایانه است.
نوری مقدم خاطر نشان کرد: درصد بالایی از کاربران رایانه که در طی روز چند ساعت پشت میز مینشینند نیز دچار عوارضی نظیر درد و گرفتگی عضلات و مشکلات مفصلی به ویژه در ناحیه گردن، پشت، ساعدها، دستها، بازوها و شانه هستند.
آسیب هایی كه رایانه به پوستتان وارد می كند
كار زیاد و بیش از اندازه با رایانه، مشكلات فراوانی برای پوست به وجود میآورد و در بسیاری از موارد میتواند موجب ترك خوردن پوست شود.
۱۳۹۴/۵/۲۸