نسخه چاپی

هشدارهائی كه باید جدی گرفت

داشته های ایران از دست نرود

عکس خبري -داشته هاي ايران از دست نرود

اختصاصی-باید مواظب بود تا به بهانه تعامل با چند مستكبر كه خود را جامعه جهانی می نامند، داشته هایمان را از دست ندهیم كه اگر اینچنین شود نه تنها امروز در برابر ملت شرمنده خواهیم شد بلكه آینده گان نیز از ما به خوبی یاد نخواهند كرد.

مهدی ده مرده-به گزارش نما ،وقوع انقلاب اسلامی ایران در ابتدا به گمان بسیاری از ناظران و تحلیگران جهانی در حد سقوط دولت و حکومتی و بر سر کار آمدن دولت و حکومت دیگری بود. اتفاقی که جهان بارها شاهد آن بوده و در اکثر موارد اتفاق خاصی هم نیفتاده بود، اما خیلی زود فهمیدند که اشتباه کردند، این رخداد تنها یک تغییر حکومت نبود بلکه به گفته مقام معظم رهبری، انقلاب ایران اسلامی" یک منظومه ی فکری نو را به دنیا عرضه کرد".

اولین و شاید مهمترین خصوصیت  این منظومه فکری مبارزه با استبداد و استکبار و تسلیم ناپذیری در برابر ظلم بر اساس مبانی اسلام ناب محمدی است که از معارف اهل بیت (ع) و نقطه اوج آن کربلای حسینی سرچشمه گرفته و این یعنی یک زنگ خطر بر مستکبران جهان که دنیائی مطیع و رام می خواستند. بنابراین دست به کار شدند تا به هر طریق ممکن در نطفه این انقلاب را خفه کنند. ابتدا سعی کردند با کمک مزدوران داخلی خود کار انقلاب را یکسره کنند اما وقتی دیدند نمی توانند در برابر اراده ملت و رهبرآن بایستند به یک دیوانه امکانات دادند تا با حمله خارجی نگذارد این منظومه فکری در دنیا شنیده و دیده شود. از این اقدامشان نیز طرفی نبستند پس سراغ گزینه های دیگر رفتند اما باز هم به علت ایستادگی ملت بر سرآرمانهایشان در سایه ولایت موفق نشدند تا همچنان بالندگی این منظومه ادامه یابد. در همین رابطه مقام معظم رهبری می فرمایند" امروز هم همچنان در اکناف عالم، این منظومه ی فکری در حال پیشرفت است. با وجود سعی ای که در اخفاء آن و کتمان آن میکنند، این منظومه ی فکری دست به دست میگردد و بسیاری از دلها در دنیا -چه در دنیای اسلام، چه در حدّ کمتری در خارج از دنیای اسلام- [به آن ] جذب میشوند؛ دلها هنوز متوجّه این منظومه است و این منظومه ی فکری همچنان طراوت و تازگی خودش را حفظ کرده."

یکی از دلایل طروات و تازگی این منظومه فکری، پیشرفت های روزافزون انقلاب در عرصه مختلف علمی است که بدنیا ثابت کرد می شود روی پای خود ایستاد و به رشد و توسعه رسید.

پیشرفتهای ایران اسلامی در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ائی هم  گواه دیگری بود برای جهانیان که می شود با اتکاء  به داشته های داخلی، خودباوری و اعتماد به نفس ملی رشد کرد پس بر مستکبرین فرض ضروری شد که جلوی آن را بگیرند. خرابکاری، جاسوسی،ترور و تحریم های همه جانبه از ابزاری بود که بکار گرفتند تا در برابر سرعت رشد یک ملت  مانع  و یا بطور کلی توقف ایجاد کنند. در همین راستا مذاکراتی که طی سالهای گذشته صورت گرفت برای دستیابی به یک توافق نبود بلکه آنها در نهایت خواسته اشان تغییر در رفتار و گفتار ایران اسلامی بوده و هست.  هشدارهایی که مقام معظم رهبری در دیدارچند روز گذشته با اعضای مجلس خبرگان رهبری دادند نیز ناظر بر همین مسئله است که هدف نهائی آمریکا و همپیمانش تغییر در آرمانهای جمهوری اسلامی است.

" از جمله ی حرفهایی که میزنند این است که ما انتظار داریم که مسئولین جمهوری اسلامی یا دولت جمهوری اسلامی، کاری متفاوت انجام بدهد! متفاوت یعنی چه؟ متفاوت از گذشته ی جمهوری اسلامی؟ نخیر، چنین چیزی اتّفاق نمی افتد؛ متفاوت، یعنی از ارزشهای اسلامی عبور کردن، یعنی پایبندی به احکام اسلامی را از دست دادن؛ معنای متفاوت از نظر آنها این است؛ چنین اتّفاقی نمی افتد. نه دولت، نه مجلس، نه مسئولین مطلقاً چنین کاری را نمیکنند و [اگر] کسی هم بخواهد چنین کاری را بکند، مردم از او قبول نمیکنند"

لازم است که این هشدار از سوی مردان دیپلماسی کشور جدی گرفته شود. غرب در پی این است تا در نتیجه این توافق تغییرات ماهوی در رفتار و کردار جمهوری اسلامی رخ دهد. هر اتفاقی غیر از این برای آنها باخت محسوب می شود و حال که فهمیده اند این رویایشان را تعبیری نیست ،حرفشان را عوض کرده اند و کلام نوئی می گویند، تحلیلی از برجام ارائه می دهند که گاهی معنایش عبور از تمام خطوط قرمز انقلاب اسلامی است. شرایطی پیش پای ملت ما می گذارند که قبولش یعنی پشت پا زدن به همه ایستادگیهای گذشته. البته برخی از مسئولان در توجیه اینگونه سخن گفتن  دولتمردان آمریکائی آن را دارای مصرف داخلی برمی شمرند اما با بیان رهبر معظم انقلاب حجت برایشات تمام شد آنجا که می فرمایند" مسئولین این را باید مشخّص کنند و نگویند که مثلاً او برای قانع کردن رقبای داخلی خودش این حرف را میزند. بله، دعوایی که در آمریکا هست، دعوای واقعی است؛ بنده عقیده ندارم که دعوای صوری و ظاهری است، واقعاً اختلاف دارند، علّت اختلافشان هم برای ما روشن است؛ لکن به هرحال آنچه رسماً گفته میشود، پاسخ لازم دارد؛ اگر پاسخ داده نشود همان تثبیت خواهد شد. این یک مطلب است."

باید مواظب بود تا به بهانه تعامل با چند مستکبر که خود را جامعه جهانی می نامند، داشته هایمان را از دست ندهیم که اگر اینچنین شود نه تنها امروز در برابر ملت شرمنده خواهیم شد بلکه آینده گان نیز از ما به خوبی یاد نخواهند کرد.

۱۳۹۴/۶/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...