به گزارش نما به نقل از فارس، آمریکا و دیگر کشورهای غربی که به هر قیمتی خواستار کنار رفتن «بشار اسد» رئیسجمهور قانونی سوریه از پست خود هستند، تلاش جدیدی را برای تضعیف ارتش تحت فرمان وی در میدان مبارزه با داعش و النصره آغاز کردهاند.
بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دولت اوکراین پس از بلغارستان دومین کشوری است که درخواست آمریکا را پذیرفته و از حرکت هواپیماهای باری به سمت سوریه جلوگیری کرده است.
این درخواست آمریکا پس از به راه افتادن موج رسانه ای در خصوص حضور نیروهای نظامی روسیه در سوریه و کمک آنها به ارتش این کشور مطرح شده بود.
امروز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه به شایعات فراگیر رسانههای غربی در خصوص حضور سربازان روس در سوریه و حمله آنها به مواضع تروریستها پاسخ داد و گفت که سربازان کشورش سالهاست نقش مستشاری را در سوریه دارند و در حال حاضر هم مشغول اراده تجهیزات نظامی به ارتش این کشور هستند.
اوكراین هم مسیر هواپیمای روسیه به سمت سوریه را مسدود كرد
اوكراین هم همچون بلغارستان، درخواست آمریكاییها را اجابت كرد و از ادامه حركت یك فروند هواپیمای باری حامل كمكهای بشردوستانه به سمت سوریه ممانعت كرد.
۱۳۹۴/۶/۱۹