نسخه چاپی

به فرزند"هادی نوروزی" گفتند پای پدرت شكسته است

احمدرضا عابدزاده، محمد رویانیان، فرشاد پیوس، جواد نكونام، بهنام ابوالقاسم‌پور، حمیدرضا علی‌عسگری، امیرحسین صادقی، وحید طالب‌لو، رحمان رضایی، سپهر حیدری و ... از جمله اهالی فوتبال بودند كه با حضور در منزل مرحوم هادی نوروزی یاد و خاطره كاپیتان فقید پرسپولیس را گرامی داشتند.

به گزارش نما به نقل از جام نیوز، گریه‌های نارحت‌کننده سپهر حیدری و حمیدرضا علی‌عسگری دو همبازی سابق مرحوم هادی نوروزی همه را تحت تأثیر قرار داد.

همچنین کلیه بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس هم با حضور در منزل این مرحوم یاد و خاطره او را گرامی داشتند.

موضوع ناراحت کننده آنجایی بود که فرزند پسر مرحوم نوروزی را به خانه پدری‌اش آوردند و به او گفته بودند که پای پدرش شکسته است. زمانی که پسر مرحوم نوروزی به خانه آمد، همه حاضرین تحت تأثیر قرار گرفته و به شدت گریه کردند.

۱۳۹۴/۷/۹

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...