نسخه چاپی

دادگاه «۹ معلم زندانی در امارات» امروز تشكیل می‌شود

یكی از معلمان خانم ایرانی اعزامی به مدرسه العین با بیان اینكه عنوان شده است دادگاه ۹ معلم ایرانی در امارات امروز تشكیل می‌شود، گفت: به ما اطلاع دادند كه حضور معلمان زن در این دادگاه الزامی نیست.

به گزارش نما به نقل از افکارخبر، اواخر هفته گذشته ۲۲ معلم ایرانی اعزامی به مدرسه ایران در العین توسط شُرطه احضار شدند که ۹ معلم مرد بازداشت شدند و مقرر شد ۱۳ معلم زن در روز دادگاه حضور یابند.

پس از گذشت حدود یک هفته از این ماجرا، صبح روز گذشته وقتی سرپرست مدارس ایرانی در امارات برای پیگیری وضعیت معلمان بازداشتی به دادگستری العین رفت، وی نیز بازداشت شد؛ گفته می‌شود دادگاه این معلمان امروز تشکیل می‌شود.

یکی از معلمان خانم ایرانی که در مدرسه ایرانیان خارج از کشور در العین تدریس می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار داشت: شب گذشته به ما گفته‌اند دادگاه معلمان مرد روز چهارشنبه تشکیل می‌شود اما حضور معلمان زن در این جلسه دادگاه الزامی نیست.

وی با بیان اینکه فعالیت دادگاه‌ها در العین در دو نوبت صبح و شب است، افزود: در نوبت صبح امروز، دادگاه معلمان تشکیل نشد و منتظر هستیم تا ببینیم دادگاه در نوبت عصر برای معلمان مرد تشکیل می‌شود یا خیر.

این معلم با بیان اینکه سرپرست مدارس ایرانی در امارات نیز روز گذشته وقتی برای پیگیری وضعیت ۹ معلم ایرانی به العین آمد، بازداشت شد، گفت:‌ ابلاغ ما از سوی سرپرست مدارس ایرانی در امارات صادر شده است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌آید روز جلسه دادگاه سرپرست مدارس ایرانی با ۹ معلم بازداشتی متفاوت باشد چرا که طبق قانون امارات پس از ۸ روز بازداشت، دادگاه افراد تشکیل می‌شود.

۱۳۹۴/۷/۲۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...